torsdag 21. januar 2010

Snart innflyttingsklare
Andrea fikk ekornfamilien av Sylvanian Families til jul. Jeg elsker disse små figurene. Mye fordi de bringer så gode minner fra min egen barndom. Jeg hadde blant annet en søt brun bjørn, husker jeg. Storegulls ekorn skal flytte inn i mitt gamle dukkehus - som min bestefar laget til meg da jeg var liten.


4 kommentarer:

 1. Jeg og søsteren min hadde også mange sylvanske familier. Bjørn, og sau og kaniner husker jeg godt!!! :) De er fantastisk søte, og sinnsykt dyre... mener nå jeg... skjønner nå hvorfor vi aldri fikk de vi hadde mest av alt lyst på. Hi hi... Men et tips er ebay :) Der selges mange, nye og vintage!!! til en heller billigere penge (ebay.co.uk)...

  Ha en trivelig helg i møte!

  SvarSlett
 2. Disse skjønne små figurene har jeg aldri sett eller aldri hørt om. Søtt var det iallefall.

  Her i huset er vi alle friske igjen, og det er deilig. I morgen blir det sykehusbesøk med lillejenta. Hun skal operere inn dren i øret. Uææææ. Gruer meg litt til å se når hun sovner.

  Ha en fin torsdagskveld. Klem Minmill

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar! Ja, jeg er skikkelig stolt og glad for den tavlen! Ikke noe vanskelig jobb... om man bare starter med en hel ramme, ikke en knust slik jeg gjorde. ;)

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hei. Disse er så utrolig søte. Vekker gode minner fra barndommen ja. Håper Henriette begynner å samle på dem.

  Klem.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails