søndag 10. januar 2010

Tur i snøen
Min lille familie og svigerfamilien min dro alle på tur i dag. Besteforeldrene på ski, ei tante på spark, en på kjelke, ei på akebrett, ei i vogn og fire på beina. Det bar over snødekte veier og jorder, til vi kom til skogholtet hvor vi slo leir. På bålet ble det grillet pølser og pizza. Og kakao varmet godt i kulden.

I kveld har jeg hatt to jenter med knallrøde roser i kinnene!
Hva har du gjort i dag?12 kommentarer:

 1. Er godt med en liten tur ut i finværet. Vært på tur jeg og, min tur gikk i dyreparken.

  SvarSlett
 2. Hei hei kjære deg. Du er helt fantastisk du. Blir imponert av alt du får til. Jeg ville gjerne vært med deg på den turen, he,he. Vi har hatt en skikkelig ryddedag her. Siden vi tok dagen i badeland i går, så ble det rydding i dag. Mannen min ryddet i vår tekniske bod og jeg i vår klesbod. Er godt når man blir ferdig også. Vi har fått vært ute også. Nelia og jeg gikk oss en tur. Herlig temp i dag, bare 10 minus. Nydelig. Ønsker deg en go uke . Stor klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Hørtes ut son koselig tur :) Vi har vært mye ute i dag vi og - med to barn med røde kinn som sover tungt og godt nå. Har ellers lett etter bjørkeved (skriver om det nå inne hos meg). Fortsatt God Søndag! klem Vibeke

  SvarSlett
 4. Hei! For ein fin dag dokke har hatt! :) Vi har også vore ute alle saman, men det vart litt for kaldt...

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Det samme som deg; kakao i snøen! - og lykkelige barn med røde kinn! :-) (men Greengatekoppene mine blir ikke med på fjelltur! :-)

  SvarSlett
 6. Det hørtes herlig ut!! Grillet pizza...?? Den var ny :P

  SvarSlett
 7. Høres ut som en fantastisk dag. Her gleder vi oss til det blir litt mildere, 20 blå frister ikke til leik og morro ute med de små, selv ikke i fantastisk solvær.

  Ha en fin fin uke

  SvarSlett
 8. Så koselig!
  Her har vi hatt akedag i dag med masse besøk og kos:)
  Ha en fin ny uke!
  Madeleine

  SvarSlett
 9. Gått ski :) Hærlig å være ute i det fine været :) Jeg skulle å hatt pølser da, hørtes godt ut :)
  Klem

  SvarSlett
 10. Hei! Jeg titter innom, første gang jeg er på bloggen din. Utrolig mange fine bilder her! Søt blogg :)

  Her er det inndager for tiden, min lille gutt på 4 mnd må nok være inne når det er sååå kaldt som det er nå. Gleder oss til trilleturer i snøen igjen!

  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 11. Hei. Nettopp funnet bloggen din. Den var fin! Så flink du er til å ta gode bilder. Ser vi har lignende bakgrunn. både av yrke og av interesse. Jeg jobber også med fyr - på det nasjonale planet :) Ha en god ukestart. Jeg kommer igjen :)

  SvarSlett
 12. Hei!
  Så koselig blogg du har:)
  Hørtes ut som dere hadde hatt en utrolig fin dag også!
  Jeg må nok innrømme at jeg er god på å holde meg innendørs i vinterkulda desverre...hehe
  Var bedre på å være ute da ungene mine var små!
  Nå leker de ute i snøen selv.
  Bilde du hadde tatt var bare utrolig fint!
  Kos dere videre i snøen da;)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails