torsdag 18. februar 2010

AmerikaniseringMaja sitt rom bærer faktisk litt preg av amerikanisering. Det er synlig i interiøret at hennes oldemor og oldefar bodde "over there", og har hatt med seg en del ting hjem til Norge. Mormor var sju år da de kom med flyttelasset. Og nå har lillesøster sitt lille flyttelass og leker i de samme koffertene. Hun har også arvet bord og stoler fra samme flyttelasset fra Amerika.


 


 
Du sitter kanskje med et inntrykk av at jeg ofte er på østloft, sjøbuer og løer og finner ting og tang. Og ja, det er et helt riktig inntrykk. Jeg er glad i gjenbruk. Og i stedet for å kjøpe en ny kommode til oppbevaring av leker på babyrommet, finnes det muligheter i det man allerede har, eller har tilgang til. Disse koffertene er et eksempel på det. Samtidig er det ekstra spennende for de små å åpne opp koffertene etter leker når de er på reise i fantastiverden.
Dere får se Amerika-møblene en annen dag.
Nå er det OL. Hurra for Tora Berger!


13 kommentarer:

 1. Så stas da, den kofferten var jo bare herlig! :D Og Tora fiksa det der hun ja, grattis Norge! ;)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg er inne for første gang! Fant deg via en annen flott blogg:)
  Her var det veldig koselig:) Bilde av føttene som stabber rundt var jo bare helt vidunderlig:)
  Små barne føtter... hva kan være flottere enn det? Jeg er attpåtil fotterapeut, så jeg synes det finnes mange flotte føtter jeg da:) Men barne føtter er dessidert best:)
  Jeg legger meg til som følger jeg,så jeg lett kan finne deg tilbake!!
  Ha en fin kveld og nyt gullet!!
  Klem Mona

  SvarSlett
 3. Du er så heldig som finner slike fine skatter! Vi har også en del uthus osv på Lunheim, men de er liksom rensket for skatter. Eller - kanskje - det kan hende noe som var "skrot" for noen år siden - nå er blitt en skatt:-)

  Gleder meg til det blir vår, da skal jeg også gå på skattejakt i uthus..

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så flotte bilder. Ble litt misunnelig på de koffertene, så fine de var!
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 5. SÅ nydelige kofferter- min mormor ble født i USA- og foreldrene hennes bodde der i fem år og bygde et hus- men så flyttet de tilbake til gamlelandet igjen-oldefaren min tålte ikke klimaet i midtvesten..Sånn kan det gå- hyggelig at du har noen minner derfra;)

  SvarSlett
 6. Hei på deg !! :)

  Jeg er helt enid med deg om at gjenbruk er fint! Og du må jo være kjempe heldig som har muligheten til å finne små skatter også!! :) Mine besteforeldre flyttet til leiligheter før jeg hadde flyttet for meg selv så de har kastet alt "gammelt og fint" ... desverre ... Men jeg håper på litt serviser og litt smått :)

  Syns det er flott å ta vare på gammelt og vise barna. Mange ting har kanskje betydd noe ekstra for enten besteforeldre eller oldeforeldre! :)

  Du har så mange flotte bilder !! :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Så flotte kofferter! Heldig du er som har slike skatter rundt om kring! Betyr ekstra mye når det er familien som har brukt dem også!

  Klem,I

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder!!!

  og ja: hurra for TORA!

  GOD HELG

  :)

  SvarSlett
 9. Det er så nydelig det du gjør med alle de gamle møblene... :) Det er to fantastiske barnerom! :) Jentene dine er så heldige med en mamma som deg! ;) Hadde vært gøy å komme og se en gang... :)

  SvarSlett
 10. Heisan ;)
  Skulle ha svart deg for leeenge siden - men så vardet det med formen da ;(
  men blir vel bedre etterkvart -
  har iallefall fått ut to stener - og dei er sendt inn til prøve, håper å finne noe ut av det.
  Eg har hatt nyrestein i nesten 12 år og eg er veldig plaget ;(

  operert maaaange ganger.
  håper du ikkje blir så plaget, og eg trur ikkje det er melka , for eg drikker veldig lite melk.

  Du har mange fine bilder, skal sette meg ned etterpå og lese og se meir, berre innom ein snartur no.

  Synd vi bor så langt fra kvarande - hadde vert så artig å sett dei søte dyra du har ;-)

  Smil fra monika

  SvarSlett
 11. Koslige gamle kofferter. Tenker dei kan inspirera til leik ! Go`helg !!

  SvarSlett
 12. Helt genialt å bruke disse flotte koffertene til oppbevaring av leker og diverse.. De var skikkelig kule! Håper du får ei god helg! :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails