mandag 8. februar 2010

Entusiasme i en liten kroppFavorittaktiviteten til denne vesle frøkna inne om dagene, er å stå i vinduet å skue utover hagen. Hun kikker på snø, på fugler og på vinden i trærne. Men mest av alt kikker hun etter akebrettet. Når hun ser det oransje brettet, lyser hun opp. Og viser stor entuasiasme. For favorittaktiviteten ute er å ake.
Med favorittuttrykket "daaaahh!", som sikkert betyr "der", understreker hun at hun HAR sett akebrettet. Og hun VIL ut å ake. For det er jo så moro! Det er så gøy når de små klarer å uttrykke seg, og særlig når de viser en slik entuasiame.
Men når ting ikke går helt slik som lillemor hadde tenkt, og turen på akebrettet pent må vente til etter middag. Da blir minen en annen. Viljen er også på plass, for å si det sånn... ;)Håper alle får en glad mandag!
Vi skal ut i snøen på akebrett!


10 kommentarer:

 1. Riktig stemningsfulle bilder av veslejenta :) Kos dere i snøen på akebrettet. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 2. Heheee. så herlige bilder, spesielt det siste der! ;)

  SvarSlett
 3. :) Nydelege, uttrykksfulle bilete!

  Ha ei flott veke!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 4. For noen hærlige bilder du viser:) Jeg har også en liten gutt som elsker å henge over sofaen og se ut av vinduet, på alle bilene som kjører forbi:) Blir nok fort hekta på akebrett han og, når han blir frisk og kan prøve tenker jeg...hehe :) Ha en fin mandag! Klem Linda

  SvarSlett
 5. Så fine bilder, Ja det er herlig når de klarer å utrykke seg og vise vilje. Savner det, mine små er blitt så store... Nyt dem masse mens de er små, den tida kommer aldri tilbake :-)

  Beate

  SvarSlett
 6. Så utrolig flotte bilder. De små hvet hva de vil, og jammen begynner de ikke tidlig.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Anita

  SvarSlett
 7. Så uttrolig nydelige og stemningsfulle bilder.
  Klem,I

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails