mandag 1. februar 2010

Fargerik lek


Dagene går med til litt utelek i snøen. Men også mye innelek med leker. Fargerike leker. Duplo og togbane er favoritter. Og det er kjempegøy å se fantasien til de små løpe helt løpsk. Det gleder også et mammahjerte og se fint samspill og lek mellom to søstre. Håper det fortsetter. ;)

8 kommentarer:

 1. Grattis med fin fjerdeplass i konkurransen...veldig fortjent:)♥

  Fargerike leker er fine greier for barn, mine to leker også fint sammen....godt å se..men regner med at det kan bli hund og katt situsasjoner med tid og stunder, hehe...

  klemmer fra Monja

  SvarSlett
 2. Her inne hos deg er det så masse fint, har tittet innom før. :)Nydelige bilder.

  Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg, veldig glad for at du tok turen innom. :)

  Nattaklem ♥

  SvarSlett
 3. Duplo er en vinner!
  Det er gøy når søsken finner hverandre i lek- våre er 3,5 år og 16 mnd, og leker med det samme dine gjør.
  Selv om det blir en del "Mamaaaaa! Hedvig ødeleggeeeer!" hender det de klarer å holde på i ro og fordragelighet også :)

  SvarSlett
 4. Næmmen, dette innlegget har jeg visst gått glipp av, dukka ikke opp i bloggrollen min! :-O
  Herlige farger, stilig bilde! :D

  SvarSlett
 5. Så kult bilde :)

  Takk for svar på min blogg, igjen :D
  Jeg får se hva jeg får til med min som er så shabby fra før, hehe!

  Her snør det også masse :D
  Ha en fin dag Cecilie!

  StorVinterKlem!

  SvarSlett
 6. En nydelig blogg - legger meg til som følger og kommer tilbake igjen :o)

  Helt fantastiske bilder!

  Ha en flott tirsdag :o)

  SvarSlett
 7. Det er så skjønt å se de små leke sammen!! Akkurat nå sitter mine som skiller 17 mnd og spiser gryn med melk til kveldsmat:-) Ikke akkurat like vellykket for mor, for dette blir søl! Men de storkoser seg!

  God tirsdagskveld!
  Klem Kari

  SvarSlett
 8. takk for koselig hilsen:) har vært inne hos deg før, jeg er dessverre ikke så fryktelig flink til å legge fra meg spor;) men jeg liker bloggen din, og legger den til lista mi, hvis det er greit:)))
  klem fra tara...

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails