mandag 15. februar 2010

Gammel skyveseng ღAlpakkaene stod med store øyne i forundring og så på meg i dag. Jeg rotet rundt på trevet i løa. Og fant fram den gamle skyvesengen som vi heldigvis tok vare på da vi ryddet løa for "skrot" for å få plass til hest og kviger for fem år siden.
Etter en del skrubbing og vasking av den gamle skatten, fikk den plass på storesøster sitt rom. Her fikk den romme alle kosebamsene hennes. Og selvsagt to jenter som syntes den nyinnflyttede sengen var utrolig gøy å leke i. Intetanende om at deres oldemor og muligens tippoldefar også har lekt og sovet i den samme sengen.
Sengen har et lag maling underst som er lysblå/grønn. Men har hvitmaling ytterst, som riktignok flasser litt av. Den har også et lite motiv på den ene endeveggen, som dessverre er forsøkt pusset bort. Men jeg tror det skal forestille en fugl.
Nå er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre med skyvesenga. Skal jeg pusse den ned og male? Eller har den sin sjarm slik den er nå?
Tips mottas med takk!

God kveld!


13 kommentarer:

 1. Så uttrolig lekker skyveseng! så heldig du er som har slike skatter i løen! Tror jeg ville beholdt den slik den er!

  Ha en fin kveld,
  klem,I

  SvarSlett
 2. Herlig bilde av de små tærne:-)

  Jeg tror også jeg ville beholdt den som den er...

  klem

  SvarSlett
 3. Så fin seng! Er på utkikke etter en slik jeg og, men vanskelig å få tak i.

  SvarSlett
 4. For en herlig seng!!! Jeg ville absolutt beholdt den sånn som den er :)

  For noen gode tær på bilde da!

  Klem

  SvarSlett
 5. Sånne senger er kjempefine .. :o)

  Tror det kommer an på hva du skal bruke den til jeg .. om du bør male eller ikke .. :o) Er jo ikke så kjekt med flassende maling på et barnerom f.eks. ...

  Ha en super mandagskveld - klemmer!

  SvarSlett
 6. God kveld!!
  Pussig at vi begge hadde med en uttrekks seng i innleggene våre i dag !?!? he he ..

  Jeg syns nesten du skal ha den som den er jeg! Hvertfalll en stund, så du får bestemt deg helt. Ikke stress med å male den! Den er jo helt sjønn!!

  Og flotte nydelige barne føtter oppi er ett ekstra fint motiv! Bilde til og henge på veggen det!:)

  Håper det er bra med dere alle og barne og dyra, dere venter vel på varmere tider som vi alle gjør :)

  KLem

  SvarSlett
 7. Du må pusse senga litt, og gi den 2 strøk oljemaling!
  Hvis du ikke er shabby chic-fan da.. men det er ikke særlig pent eller praktisk med en avflasset seng..synes nå jeg da.
  Har selv pusset opp flere slike gamle senger, og de ble kjempefine..Du trenger ikke pusse helt ned, bare slik at malingen ikke flasser av. Sjarmen blir hengende ved på den måten.
  Linnea♥

  SvarSlett
 8. Så nydelig seng ! Min lille Johanna har en slik hun også , der malingen er enda mere flasset av . Jeg ville aldri malt over noe slik. Det er jo historie i hvert malingsflass!;))

  Dessuten var den som sagt kjempefin , både i farge og form!

  SvarSlett
 9. Alltid vakkert med naturleg patina, men så er det dette om det er praktisk? Maling som er laus, har ein tendens til å flasse av meir når den står i varme rom. Du kan no vente litt, og sjå kva du synes? :)

  Ha ein fin tysdag!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 10. Nydelig seng;) Og jeg ville nok malt den- særlig fordi det ikke er den orginale malingen som er nå- hadde sikkert vært fint å kunne fått malt den i en farge som tilsvarer den orginale? jeg maler en gammel stol- og den var dårlig over malt i en slags gulhvit farge- men nå blir den pastellgrønn. Men hvis den bare skal brueks til oppbevaring av bamser- så kan du sikkert beholde den slik den er nå også;) Ønsker deg en fin dag videre!! Og veldig koselig det siste bilde- helt herlig ;)

  SvarSlett
 11. Så utrolig søt! Også så stas med historie da! Hihi, jeg synes forresten jeg ser alpakkaenes forundring! Litt som min kjære når jeg kommer drassende med noe gammelt "skrot" sikkert... Hoho...

  SvarSlett
 12. Nydelig seng, godt man ikke kaster alt når man rydder plass for noe annet:) I mange år hadde også vi en lignende seng som sto ubrukt, og når lillebror var ventet så tok vi og pusset den ned og malte den på nytt. Vi angrer ikke på det! Slike senger er ikke bare en bruksgjenstand, de er også en fryd for øyet.

  SvarSlett
 13. Så mange nydelige bilder du tar ♥ Eg synest alle bildene i bloggen er så fine å sjå på.
  Vi har også ei sånn seng i hus, men den har nok blitt malt då mannen var liten. Og den har alle mine tre små brukt då dei var små.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails