lørdag 20. februar 2010

Godtejiii!


"Det er lørdag". Ja. Jeg vet ikke hvor mange ganger i løpet av dagen jeg får høre dette. Det er det første hun sier når hun våkner, og det siste hun bemerker før hun legger seg. Slik er det hver lørdag. For lørdag er tilnærmet lik godteri.Dette søte godtejiet fikk hun av onkel og Elin etter deres USA tur. Og det fallt virkelig i smak. Jeg husker selv at det var stas med slike spiselige halsbånd da jeg var lita.

Vi får overnattingsbesøk av min kommende svigerinne nevnt over. Vi gleder oss!
Ha en fin lørdag du også!


4 kommentarer:

 1. Her er også lørdag forbunnet med gotteri. Greit nok at de gleder seg til lørdagsgotteri...men det kan jo bli litt vell mye mas om
  det synes jeg. *smiler*
  ....men DET synes ikke ungene. Hi hi!

  Ha en fortsatt fin fin helg!

  Hilsen Marte

  SvarSlett
 2. Synes det beste med disse halsbåndene er når minstejenta skal spandere jeg .. på alle .. etter tur :o) Ikke veldig lysten på å smake de dropsene etter at min datter delvis har sugd/slikket på de .. og andre har spist av drops før meg .. eh .. :o)

  Her har vi èn rød kjærlighet på pinne til lørdagsgodt. Den får hun når hun koser seg med barne-tv om morgenen .. (så får jeg sove litt lenger .. for da er det stille på stua gitt :o)) Eller kan det være vi har noe godt til kaffen eller at hun smaker på litt kokesjokolade .. men det er ikke noe om å gjøre .. Skjønner ikke at det går an .. jeg er jo sjokoman ... også får jeg en unge som ikke liker melkesjokolade og som ikke er spesielt glad i godterier og brus etc ??

  Herlige kofferter jenta di har på rommet sitt :o)

  Ha en super lørdag - klem!

  SvarSlett
 3. Skønt, skønt billede:-) Og dejlige pige og farver!

  SvarSlett
 4. Ah så mange herlige innlegg fra deg her:) Ønsker deg en fortsatt fin helg:)
  Klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails