torsdag 25. februar 2010

Harmoni


I løa hersker full harmoni. Alpakka, høner, moskusender, katt og kanin lever side om side. Deler mat på samme matfat. Og sover side ved side. Katt leker med kanin. Kanin leker med alpakka. Alpakka leker med høner. Og høner leker med moskusender.
Det er et herlig syn. Og jeg og ungene kan ofte sitte lenge å skue samspillet mellom de ulike dyreartene. Underholdene.
Alle hønene verper ett egg om dagen. Tross kulde og snø. I forrige uke fikk vi et egg som var dobbelt så stort som de andre. Og ganske riktig, det inneholdt to plommer. I går fikk vi oss også en liten latter, da vi hentet inn egget under. Det så ut som om høna hadde satt seg på det etterpå, for det var flatt på den ene siden. Sett slikt før? Gøyalt! ;)Ha en dyrisk fin dag!


8 kommentarer:

 1. ...du store alpakka...så idyllisk liv!!!
  ..og de alpakkaene er bare såååå søte...skjønner at dere liker å tilbringe litt tid i løa sammen med alle dyra!Kos dere videre!

  SvarSlett
 2. Aaaaw, blir helt varm om hjertet jeg! <3

  SvarSlett
 3. Så ille kost innlegg!! Nå følte jeg at vi var hos dere! Dere er så innmari heldige som har gård og alle de fine dyra deres!!!

  Elsker dyr! Og det er så fantastisk og se så tollerange de er! Lever side om side :)

  Kos dere!!

  SvarSlett
 4. Så koselige bilder. Tydelig at her har både store og små det godt!

  Ønsker deg en flott kveld

  Klem fra Thea

  SvarSlett
 5. Tenk hadde vi mennesker klart dette. Då hadde det vore fred i verden.....

  SvarSlett
 6. Hei ! :) Takk for oppmuntrende kommentar om ventetiden! :) Vi satser på at det skjer noe i helgen her :) Så koselig med barn og dyr sammen. Ha en kjempefin kveld til deg! :)

  SvarSlett
 7. De alpakkaene er bare helt bedårende å se på! :-D

  SvarSlett
 8. Jreg tror rett og slett jeg ønsker meg en alpakka jeg.....men jeg får nok ta til takke med en jakke strikket med alpakka-ull:-)

  Husker bestemor og bestefar hadde høner da vi var små. Det var stas å gå inn og hente egg. Har veldig lyst å ha høner når vi er tilbake på Lunheim. Husbonden mente det måtte bli to: meg og Sofie?!

  Liker gode de innleggene dine da du viser hverdagen deres med dyra og idyllen:-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails