mandag 22. februar 2010

Nok en settekasseJeg skal røpe en liten hemmelighet. Om settekasser og blogg. Det var nemlig på let etter inspirasjon til dekorasjon av en settekasse, at jeg fikk øynene opp for blogging. Jeg lurer på om det var bloggen Ninas Drops, som hadde laget en flott retro-settekasse, som fikk lyspæra til å lyse oppi hodet på meg. Blogg - kanskje det var noe for meg?
I øyeblikket jeg begynte å blogge, var det jentenes lekehytte som stod i hodet på meg. Samtidig som jakten på en settekasse begynte (noe som skulle vise seg å ikke være lett). Lekehytten har de enda ikke fått (de SKAL få den til våren!). Men settekasser har jeg klart å få tak på - og jeg nyter synet av denne ferdige settekassen på storesøster sitt rom.Settekassen rommer noen av mine porselens- og glassfigurer fra pikerommet. Pakket ut av avispapir, for nok en gang å få se dagens lys.
Settekassens farge heter "Jasmin", fra Sens.


God kveld!

9 kommentarer:

 1. Åh kjempefin:)Så moro at de fine figurene kom frem igjen.ÆOg veldig gla for at du begynte å blogge:)
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Veldig glad du begynte å blogge!!
  (Og takk for at du ville bli med på konkurransen min, du kom som nr 4.....)

  Fin kveld ønskes til Listalandet!

  SvarSlett
 3. Disse settekassene må jo være enhver ungpikes drøm! Så utrolig søte de var! Gøy å få brukt gamle figurer på nytt. Jeg har mine settekassefigurer gjemt i en krukke på loftet. Lur ide å ha en makeover på de gamle kassene. Ha en flott uke
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 4. kor fine den va - settekassa di ;)

  eg har også noen gamle settekasser - og dei er nesten fulle med fingerbøl

  Smil fra monika
  ps... kor søte dei va ungane dine - utkledd ;)

  SvarSlett
 5. åhh, så fin den var!!

  Veldig gla du startet bloggingen jeg også :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Sååå mye søtt det er inni der, og så mye duse nydelige mønstre bak! <3

  SvarSlett
 7. Så søt den var;) Jeg har to hjemme hos foreldrene mine- den ene laget jeg selv på sløyden- så den er ikke akkurat i vater;)Artig å høre hvordan du begynte å blogge;)

  SvarSlett
 8. Så skjønn denne var ♥ Eg savna settehylla mi i dag (som eg nylig har malt).. den ligg og venter på å bli hengt opp ein plass. SÅ no må eg snart få den opp, så eg har ein plass til å sette alle fine småtinga mine :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails