søndag 28. februar 2010

Ny hobby


Eplet faller ikke langt fra stammen. Også storegull har fått sansen for å ta bilder. Hun får selvsagt ikke låne mammas speilrefleks. Men dette lille kameraet var greit å håndtere. Bortsett fra at hun ikke kan skjønne hvordan fingeren alltid kommer i veien...

11 kommentarer:

 1. Hehe, en skal tidlig krøkes :o)

  SvarSlett
 2. Hihi, ja det der kjenner jeg igjen. 3-åringen er helt lik. Men han har faktisk fått lov å bruke speilreflekskameraet under mammas oppsikt.

  Men mest bruker han et gammelt kompaktkamera. Tryggest så. :)

  Herlige dyrebilder her under.

  god kveld,
  emma

  SvarSlett
 3. så herlig <3

  Ha en fin ny uke,
  klem,i

  SvarSlett
 4. Så flott! Synes det er supert at de får prøve seg når de synes det er morsomt. Jeg har en 8 åring som inni mellom (med full overbevisning) skal bli fotograf ;)

  Herlig bilde :)

  SvarSlett
 5. Så gøy! :)
  Noah elsker også å ta bilder, gjerne av hva som helst! :) Lykken er å få låne kameraet og gå rundt og ta litt bilder på egenhånd... Og nå som han har skjønt litt mer, blir noen av dem faktisk gode! :) De er skjønne, våre søte, små!!! :)

  SvarSlett
 6. ååå de er så hærlige små!! Veldig kjent stil det der. Prins ( snart ) 3 åring i dette huset elsker også og ta bilder! Så når mor fikk speilrefleks fikk han det gamle digitale! :) Der blir det MYE nærbilder og litt på snei, men artig er det likevel!:)

  Ønsker deg og dine en fin kommende uke!:)

  SvarSlett
 7. Herlig herlig:) Ha en fin mandag:)
  Klemmer

  SvarSlett
 8. SV: har bare hentet bildet fra derfra ;) fra fyrbloggen... trenger dere fremdeles folk til å være der oppe om sommeren ?

  SvarSlett
 9. Så kjekt. Alt må læres :-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails