mandag 26. april 2010

11 og et halvt bein...På denne kanten brukes tiden på de viktigste ting i livet. Barn og familie. Ja, og dyrene.
En lokal bonde kom på døra en dag med et forkomment lam med bare tre og et halvt bein. Bonden spurte om han fikk være hos oss. Og siden vi flasker fra før, var jo en til piece of cake.
Flaskingen av tre lam med elleve og et halvt bein knytter også sterkere og stekere bånd med alpakkaene. Og i går var en stor dag, da Adora - importert fra New Zealand i fjor - endelig spiste fra hånda mi. Hun har vært skeptisk siden hun kom, og alltid holdt seg litt på avstand. Norskfødte Viviana er mer frimodig og trygg, og har alltid spist rett fra hånda. Nå er jeg "godkjent" av de begge to.

Mine viktigste jenter koser seg utrolig masse med dyrene. Storesøster bærer rundt på "Halte-Per", og viser stor omsorg. Og lillesøster flasker så godt hun kan. De elsker å være i innhegningen, og samspillet mellom barna og dyrene er virkelig flott å se på.

Håper du også nyter dagene!


14 kommentarer:

 1. Høres fantastisk ut! Nyt tida med lammene, alpakkaene og ungan! Ha ei kjempe fin uke :)

  Klem Caroline

  SvarSlett
 2. Høres ut som om Halte-Per har kommet til riktig plass, et lite paradis:) Herlig når dyrene blir fortrolige, da blir det kos. Ønsker deg en kjempeflott uke!

  SvarSlett
 3. Hei! Så lenge sidan eg har vore innom deg! For ei herleg historie dokke tek del i! Så godt at lammet fekk ein trygg og omsorgsfull heim! Og at du har vunne tilliten til alpakkaene! Dei forstår sjølvsagt kor snill du er! :)

  Vakre bilder du viser!
  Ha ei fortsatt fin veke!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Åh så nydelige bilder du har på bloggen. Og lille haltepinken. Hvordan går det....hopper han på tre bein eller? Bra dere steller godt med han.

  Ha en deilig mandagskveld

  Hilsen
  Randi

  SvarSlett
 5. Halte-Per kunne ikke fått et bedre hjem. Høres ut som dere har det helt fantastisk både med barn & dyr. Tror jeg vil kalle det IDYLL.

  kos deg & veldig koselig at det kom et innlegg fra deg igjen.-)

  Klem

  SvarSlett
 6. Får litt sånnbonderomantiske tanker når eg les dette. Høyrest flott ut. Kos doke med både dyr og menneske !!

  SvarSlett
 7. Det er så koselig å lese om dyrene og ungene her hos deg. Dere lever slik jeg alltid har drømt om=) Må være utrolig å se på hvordan unger og dyr kan kose seg sammen, og ha omsorg for hverandre! Så flott at Adora turte å ta steget å spise av hånden din=)

  Ha en fantastisk uke
  Klem

  SvarSlett
 8. Ja vi får også stadig falskelam som ingen vil ha :-)Veldig koselig. For to år sida hadde vi Alfhild som vaks opp lag med alpakkane og trudde etterkvart at ho var ein alpakka :-) H drakk tilogmed melk frå eine alpakkamora :- Halt-Per vil heilt sikkert greie seg. Vi har vesle Anja på tre bein. Ho har mista både øyrer, hale og det eine beinet. Men he har det heilt fint, veks og trivest :-) Kos deg med tobeinte, trebeint og fribeinte!

  klem fra Aina på Hakallegarden

  SvarSlett
 9. Hei hei !:)

  KAn tenke meg dere nyter livet. Det høres sånn ut! :) Så flott jobb dere gjør !!

  KLem

  SvarSlett
 10. Aaaaw, så godt å høre at du tar vare på lisjen! Varmer hjertet mitt! <3

  SvarSlett
 11. Du har en spesielt fin blogg synest jeg både med hensyn til tekst og bilder! Koselig å følge deg. Det ligger en Award til deg hos meg!

  SvarSlett
 12. Det høres så utrolig koselig ut på gården din :) og lille halte per er nok utrolig heldig som havnet akkurat hos deg ! :)

  Klem fra Maria

  SvarSlett
 13. Hei hei til deg. For et heldig dyr som havnet hos deg tror jeg .Da er den i beste hender. Blir glad av det du skriver. Du er virkelig en livsnyter tror jeg. Mye å lære av deg. GOD HELG TIL DEG OG DINE SKJØNNE SMÅ. KLEM

  SvarSlett
 14. Hur går det med det lilla halvbenta lammet? Du har att göra hör jag! Har ni fått några alpackaföl än? Vi har kastrerat våra pojkar och de verkar pigga efter ingreppet. Kattungar har det också blivit. Det är väl för härligt med djur! Kram Stina

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails