fredag 2. april 2010

Ein fin liten blome...I dag har vi vært på påsketur i skogen. Grillet pølser og kokt ferske påskeegg på bål, med kvikk lunsj og solo til. Og vi fikk se den første vårblomsten i en sørhelling.
Alpakkajentene våre koser seg i vårsola. Sammen med sine mange venner. Disse dyrene er ytterst sjarmerende, og man kan ikke annet enn å bli utrolig glad i dem. Lysten på enda flere er der absolutt.

Gårdsdriften ellers går sin vante gang. I dag kom nok en fin kalv. Nummer tolv i rekken i år. 60 kalvinger igjen. You do the math. ;) 8 kommentarer:

 1. åh, for et nydelig vårtegn!!!

  klem beate

  SvarSlett
 2. Jeg er litt forelska i alpakkaene deres altså :D

  SvarSlett
 3. Høyrest ut som ein kjekk vårdag !! Kjekt å sjå hestehoven !

  SvarSlett
 4. Vi fant også hestehov i dag- og det var faktisk ikke den første heller- men jeg tror nok at våren er kommet lengre hso dere. Det er kjekt å ta en runde i hagen hver dag for å se hva som kommer opp. Det må være travle tider med all kalvingen;) Får jo lyst på masse mykt alpakkagarn når jeg ser de flotte dyra-med ditto pels;)

  SvarSlett
 5. Det er akkurat slik påsken skal være, bålbrenning, kvikklunch, solo og vårtegn :-)
  Ønsker deg en fortsatt fin påske !

  SvarSlett
 6. Åååå jeg gleder meg sånn til å se hestehov igjen! Våren gjør meg så glad!! Beste tiden på året...Håper du har hatt en fin påske:-)

  SvarSlett
 7. Så herlig med hestehov, og ny liten kalv. Så moro :) Håper dere har hatt en flott påske. Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 8. Herlige fjes på de alpakkaene!Hehe, utrolig nok litt lik på birmaen vår sitt fjes. Sikkert nesen som er litt utstående, og de store øynene:)
  Lykke til videre med kalvingen!
  Klem:)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails