torsdag 24. juni 2010

Flott midtsommeraftenVi feiret St. Hans-aften på Lista fyr. Etter litt program og grilling i Gallerihagen, var det stort bål i Fyrmarka. Kuene våre stod på trygg avstand og kikket på, og varmet seg nok nærme glørne når alle hadde gått. Vi hadde en fantastisk kveld nær speilblankt hav og med trekkspillmusikk foran bålet.Midtsommeraften kommer som regel alltid med vind og uvær på Lista. Og det var derfor svært uvant å måtte vifte bort mygg på St. Hans. Det gode været gjorde at mange fant veien til Lista fyr.
For en nydelig kveld!Håper du også hadde en fin feiring!

5 kommentarer:

 1. Det er St.hans det. Høres ut som om dere har hatt en kjempeflott kveld. Vi grilla og koste oss, men jeg savnet bålet. Må beundre deres litt mer tror jeg:)
  Ha en fin kveld videre.
  Klem Elin!

  SvarSlett
 2. For noen flotte bilder!!! Det var skikkelig st.hans stemning:)

  SvarSlett
 3. Fina bilder! Här har vi haft så varmt i dag så jag tog fram vattenslangen och alpackorna fick duscha. Oj, vad de tyckte om det! Om du inte har duschat dina alpackor ska du göra det om ni har varmt. Det är säkert skönt för dina dräktiga ston. Ha en jätte skön midsommar! Kram Stina

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder! Hilsen fra en liten vestlands-øy. Kjenner du noen som drømmer om et liv på landet, så tips gjerne om oss.

  SvarSlett
 5. Herlige bilder. Jeg så for meg kuene som sniker seg bort til bålet for å varme seg og feire st.hans....hi hi hi....etter alle har gått.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails