tirsdag 3. august 2010

Barnehagestart ♥


Jeg er så heldig å ha fått fast jobb. Som journalist i Farsunds Avis. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt!
Jentene skal dermed gå i barnehage 60 prosent. Og tilvenningen til lillesøster begynner i morgen.
Barnehagesekken er pakken, og vi ser lyst på en litt annerledes tilværelse. En ting er sikkert: Tre år hjemme sammen med jentene har vært den flotteste tiden i mitt liv!

7 kommentarer:

 1. Lykke til med jobb og barnehage!
  Nydelig bilde.

  hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jobb og lykke til med de forandringene som følger dette.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  Pernilla

  SvarSlett
 3. Gratulerer med jobb:)
  og lykke til i barnehagen, går nok så bra at:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer deg også med jobb !! Lykke til i barnehagen. Tenker jentene dine vil trivast godt. Lukke til.

  SvarSlett
 5. Å så hyggelig, gratulere så mye :) blir spennende...
  Jeg ser på bildene nedover siden din, jeg bli skikkelig inspirert :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer. En ny epoke starter for dere nå. Håper det går greit for både mor og barn. Selv om jeg også trivdes hjemme og liker det fortsatt, så er det deilig å komme seg ut litt, og ungene får litt ny innputt fra barnehagen. Og de finner på så mye gøy i barnehagen. Og så har dere fri to dager i uka pluss helg. Tror dette blir helt topp. :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med fast jobb!!! :) Jeg detter litt frem og tilbake jeg. Har fast 66 % stilling på ett sykehjem. Det er turnus med 25 dagvakter og 18 kveldsvakter på tolv uker. Jeg har mulighet til og fjerne dagvaktene og ha lillemor hjemme ett år til. Men planen er foreløpig 50% i bhg fra mandag av.... HUff! Lillemor... Men jeg kjenner damen hun skal til veldig godt. Robbin har også hvert der. Familie bhg og det er bare 4 barn der. Så jeg krysser fingre for at jeg vender meg til det. Visst ikke blir jeg hjemme!;)

  Lykke til i jobben!! Og gratulerer!!!! :)
  Det er godt og komme seg ut av husets fire vegger også:)

  Klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails