tirsdag 7. september 2010

Sommerlig teslabberas ♥Et av sommerens siste teslabberas. Det har blitt mange av dem gjennom sommeren. Nå sier værmeldingen høst. Stiv kulin og regn de neste dagene. Kanskje sommeren er over for denne gang?


Ha en fin dag!


7 kommentarer:

 1. Så deilig med teslabberas på nydelige dager, flotte bilder ♥
  Er nok høst nå ja, og jeg liker det:)
  Kan jo ha masse teslabberas inne og, om kvelden med stearinlys, det blir kos det... og om ikke lenge kan vi ha små julekaker til, hihi:)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Høsten har kommet ,ingen tvil - men her er det likevel fantastiske dager når solen har fått vært fremme en liten stund...ungene går i bikini enda!!!
  Men regnet er her vel før eller siden,og da er slike vakre,skjønne sommerlige bilder som de du har her godt å se på og lete frem!!!! :))
  Helt nydelig :)

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder :) nå har høsten kommet ja, huff og tu ;)

  SvarSlett
 4. Aaaw, den søteste lille kjelen! <3

  SvarSlett
 5. Endelig et søtt te-service som ikke knuser!!?

  SvarSlett
 6. Ja det kan virke som sommeren er over for denne gang. Men får håpe vi får noen fine, varme høstdager. Er lei av denne veldige vinden.

  Klem.

  SvarSlett
 7. Så söt servis flickorna har. Ja, nu börjar det gå mot höst och det blir inte så mycket leka av i lekstugan.

  Vilken underbar hingst ni har köpt. Jag antar att ni har fullt upp nu med alla djur. Jag skulle vilja köpa ett eller två till. Men det får i så fall vänta till sommaren. Jag vill gärna ha vatten i stallet först så man slipper bära så mycket. Jag har lämnat min första ull till en som ska spinna med spinnrock. Jag skulle gärna vilja lära mig så jag kan spinna mitt eget garn. Kram Stina

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails