tirsdag 8. november 2011

Snart... ღHer blir inngangen til gårdsbutikken vår. :)
Vinduet skal byttes ut med ei dør.
Første tak ble tatt i løa i dag
- og vi er dermed ett lite skritt nærmere.
Foreløpig kan du handle i nettbutikken vår!


2 kommentarer:

 1. Det blir garantert kjempekoslig,så spennende det må være:)
  Vet du hva jeg kom til å tenke på tidligere i dag da jeg holdt på å børste en av mine afghanske mynder?Tankene mine surret først innom ull...da jeg så hvor mye pels som var kommet på børsten...og så kom jeg til å tenke på alpakkagarn av en eller annen merkelig grunn,og videre derfra ble tanken : spises det alpakka-kjøtt? I så fall,er det likt sau? Et makaber spørsmål...rart hva som detter nedi hodet på en innimellom....
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. Så utrolig spennende med egen butikk;)
  Og med de herligste varer ♥
  Det er så mye fint i nettbutikken!

  Klem Line

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails