torsdag 4. juni 2009

Bestefars krakk


Dette er en krakk jeg fikk av bestefar før han døde. Har fått mye fint av bestefar, som var en flink snekker. Han snekret til og med fotballer!

Fra de to hestene jeg hadde hatt, Bairild og Hadargutt, hadde jeg klippet bunnen av de svarte halene deres. Dette håret brukte bestefar til å lage en fin kost til meg, med navnet mitt skrevet på. Dette var noe av de siste han laget før han døde. Av bestefar fikk jeg også skrivebord, nattbord, sølvskrin, smykkeskrin, hyller og masse mer.
Denne krakken fikk i dag en makeover, og gikk fra å være i gulnet eik, til å passe perfekt inn i lekehytta. Tekstilet er hentet hos bestemor, og er nok et av de første gardinene de kjøpte når hun og bestefar kom hjem fra Amerika.
Her er før og etter bilder:

FØRETTERDa var første gjenstand i "prosjekt lekestue" ferdig! :)

2 kommentarer:

 1. Så flink du har vært! Krakken ble frisk og fin! Jeg liker stilen!
  Det er hyggelig å se at du har kastet deg ut i blogglivet.
  Gjerne kom innom bloggen min. Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Velkommen som medblogger! Så hyggelig at du vil følge bloggen min :-)
  Jeg begynte å blogge i februar, og syns det er en super hobby. Jeg er også journalist, og syns det er morsomt å få utløp for mer fri skriving. Dessuten har tilværelsen i bloggland satt ny fart i mine skapende interesser, så nå både syr og strikker jeg, etter mange års stillstand.
  Denne krakken ble utrolig lekker. Delikate farger. Og så er det jo ekstra morsomt at den er laget av bestefar, da.
  Jeg legger deg i leselista mi, så får jeg fulgt med videre.
  God helg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails