tirsdag 2. juni 2009

Da har jeg fått meg blogg (!)

Jeg har i årevis sett og lest folks blogger, og ikke klart å se for meg at jeg selv skal blogge. Selv om en journalist/fyrvokter i permisjon kribler litt i fingrene nå og da, har det ikke fallt meg inn.

Nå, derimot, skal det bli hyggelig å dele litt av min verden når tullene sover kveldstid.

Jeg går også med tanker og drømmer om å lage/pusse opp/pynte ei vakker, nostalgisk og sjarmerende lekestue til jentene mine. Og vil gjerne dele hele denne prosessen med de som skulle være interessert. :)

Idag har jeg vært hos bestemor og snoket med meg hjem masse flotte tekstiler av mange slag med nydelige, gammeldagse mønster. Mammas gardiner fra barnerommet, Amerika-tekstiler, bestemors første gardiner hjemme i Norge og masse annet! En mønstrete nisteboks, ei blå sminkeveske og ei stilig taklampe.

Var også hos mamma en dag og henta masse fiks-faks.
Dette blir gøy!

Så da var første blogginnlegg skrevet med venstre hånd - med Maja ammende på høyre armen.

1 kommentar:

 1. Hei!
  Så moro med blogg!
  Kanskje jeg også skal begynne å blogge når vi kommer i gang med huset:) kan jo være en fin måte å se og følge med på utviklingen av drømmehuset vårt!...tar det nå med ro foreløpig ihvertfall...hehe:)
  Gleder meg til å komme på hyttebesøk til jentene:) Er det hytta som min bror har snekkra som står hos mamma og di?! Så fantastisk med gjenbruk:) Du er heldig som har funnet og fått så mye fint av familien din! Håper det dukker opp noen skatter på Lindland etterhvert:)

  snakkes, klem fra din svigerinne:)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails