onsdag 10. juni 2009

Innrammet i rullestein

Med stein fra Norges største endemorene (rullesteinslandskap) på Lista har jeg lånt noen vakre steiner og rammet inn beddet mitt under veggen. Det er roser og klematis som klatrer opp veggen. Er noen hageputer og stauder, samt tre nelliker som kommer opp fra i fjor. Min gode venn, blomster-Kai, får jeg mange flotte blomster fra (takk!). Uten ham hadde det ikke blitt mye til bed...
Har også sådd noen sukkererter inntil veggen.
Tagetesene og solsikkene jeg selv har sådd, skal stå i beddet til lekehytta, sammen med noen Ole-Lukkøye (vet ikke hva de egentlig heter)...
I dag har jeg gjort noe annet spennende!! Henta ei gammel håndkjerre fra sjøbua til onkelen min i "strånda". Denne har jeg plantet masse spennende på i orange krukker og gamle kasser fra oldefars gamle butikk. Mye stauder + stemorsblomster og hjertekløverblomst jeg ikke husker hva heter. Satte også noen salathodespirer i orange krukker. Bilder kommer kanskje i morra.

2 kommentarer:

 1. Hei, og takk for koselig kommentar!

  ALltid kjekt å få en hilsen fra en ny blogg, da får jeg nye impulser selv også ;) Skal bli spennende å følge lekstueprosjektet ditt ;)

  Og du, til veps bruker du Permetrin. Kjøpes på coop eller gartneri. Det er en spray. Spray på, løp, og så er bolet snart tomt. Litt fælt å drepe dem kanskje, men etter et vepsestikk på lille malien så var jeg ikke i tvil lenger.

  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. Det var kjempepent. Sånn vil jeg også ha! :) Har lurt på hvordan jeg skal avslutte den planlagte gårdsplassen og det var jo kjempefint! :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails