mandag 13. juli 2009

Blomstrende håndkjerre


Bestefars gamle håndkjerre (sikkert fra oldeforeldrene mine) har sett dagens lys igjen. I oldefars nostalgiske kjøpsmannskasser blomstrer mye spennende. Det meste er stauder/flerårige, slik at de forhåpentligvis kommer opp igjen til neste år også. Lavendelen dufter nydelig. Og planten med rosa blomster og hjerteblader kan man visst ta inn om vinteren, slik at den trolig overvintrer.
Greit med denne håndkjerra er at den kan flyttes for å pryde der det trengs. :)


6 kommentarer:

 1. åååååå så koselig!

  nydelig kjole lengre ned her, forstår godt at du vil inn i den igjen :)

  sommerklemmer

  SvarSlett
 2. Sååå nydelig, koselig å pynte med i hagen. Setter også en del stauder i potter, de kommer opp igjen til nesten år. Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 3. Hei og takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Det var en veldig fin kjerre du hadde der gitt. De skulle vist de gamle hvor vi pynter med deres gamle redskaper.
  Ha en fin sommer.
  Britt Eva

  SvarSlett
 4. Heihei!
  Så nydelige bilder du viser, og tusen takk for hyggelig kommentar! :-)

  Gleder meg så utrolig mye til å bli mamma! Vi har en spennende tid i møte!

  Ha en flott uke!
  Klem fra Jorid

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min!! Så koselig at du vil følge meg! Jeg har også lagt meg til hos deg! Du har en nyydelig blogg, med fantastiske bilder... For et flott sted å bo! Jeg gleder meg til vi skal flytte og bo ved sjøen...
  Ser du hadde et innlegg om hvor personlig man ønsker å være - det synes jeg er vanskelig... Har tenkt på det en del, er nytt for meg dette... Har selv vist fram hele familien, Vi har familie som bor langt herfra, og de bruker jo gjerne bloggen litt for å henge med på hva som skjer her...

  Ønsker deg en flott kveld!
  Klem

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails