fredag 24. juli 2009

Dufter erteblomster?


Ja - det gjør de! De dufter deilig!

Jeg er så glad i Vibekes blogg Duften av erteblomster. Her bugner det av interiør og inspirasjon, med de skjønneste bilder! Vibeke er også en av de mer drevne bloggerne som alltid tar seg tid til å kommentere småting hos en stakkars fersking som meg. Og det setter jeg umåtelig pris på!

Derfor vil jeg dedikere disse bildene av en erteblomst jeg fant langs veien til Vibeke og hennes herlige blogg. Takk!

Første gang jeg var innom Duften av erteblomster stusset jeg litt. Dufter virkelig erteblomster? Men nettopp duften gjorde at jeg måtte se meg til venstre da jeg gikk langs veien. Mange erteblomster haddde klatret opp et gjerde, og jeg snek med meg en hjem. Koppen er et loppefunn.

I morgen skal vi på loppemarked igjen. Og jeg gleder meg!


9 kommentarer:

 1. Søte blomster i søt kopp:)
  flotte bilder!
  God helg:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg virkelig rørt og GLAD kjære deg!
  Tusen tusen takk for gode ord og vakre bilder, du er virkelig hjertegod du.Dette satt jeg STOR pris på skal du vite, det varmer langt inni hjertet Cecilie:)

  Tror det er mange som ikke er klar over at erteblomster har duft, det finnes jo faktisk noen som ikke dufter også....Duften av erteblomster er gode minner fra min barndom, minner meg om barbeint løping i gresset hos mine besteforeldre blandt høye ranker med duftende erteblomster :)

  Hvis du synes det er ok så vil jeg VELDIG gjerne låne et (eller flere) av bildene i innlegget, linker selvfølgelig til deg!?

  STOR og varm takknemmelighetsklem
  fra en rørt bloggvenn

  SvarSlett
 3. Hei:) Jeg må visst ta en tur innom den bloggen tror jeg:) Kan hende jeg har vært der før, men det er nok en stund siden. Nydelige bilder ihvertfall, og så fin den koppen var! Tusen takk for hyggelige ord hos meg, setter stor pris på det! God helg! klem fra silje.

  SvarSlett
 4. Det var en pen gest!
  Glad i "Duften av erteblomster" jeg òg!
  Ha en fin dag,klem,M

  SvarSlett
 5. Nydelig innlegg!
  Er så enig med deg:)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Så nydelig innlegg ;o)
  Og enig : Vibeke har en herlig og inspirerende blogg ;o)
  Men det har jammen du også ;o)

  klem J.

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder og koselig hilsen! :) Enig med deg, hun har en nydelig blogg!

  SvarSlett
 8. Jeg husker første gangen jeg så "Duften av Erteblomster" på en tilfeldig bloggroll, bare måtte jeg klikke meg inn.
  Hun har en nydelig blogg, og har som du sier så mye fint å si om andres.
  Takk for at du tok tid til å gjøre noe som mange bare tenker de skal.

  Og til deg må jeg si at du gjør noen fantastiske funn, jeg kommer innom igjen og titter igjen snart!

  Ha en deilig lørdagskveld!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails