onsdag 8. juli 2009

Hvor personlig skal man være?


Jeg har gått noen runder med meg selv om akkurat dette nå når jeg har trådt inn i blogglandias rekker. Noen viser mye og andre viser mindre av personlige ting. Å brette ut alt privatliv på nett tror jeg ikke er fornuftig. Å være for anonym er heller ikke bra. Kanskje handler det om å finne den gyldne mellomvei på dette området.

Både jeg og mannen er enige om at vi er forsiktige med å legge ut bilder og informasjon om oss selv. Men man kan fortelle mye uten å være for personlig.
Jeg håper jeg kan streve mot å finne den rette balansen her på bloggen min.
Hva tenker du om dette emnet?


8 kommentarer:

 1. Hei. Koselig blogg du har, med mange vakre bilder. Jeg er enig med deg, og tror man må prøve å finne rette balansegangen ang hvor personlig man skal være i innleggene sine.
  Ha en fin dag.
  :) Susanne

  SvarSlett
 2. Sliter med det samme spørsmålet selv... Jeg håper på å finne ut av det etterhvert:-)

  SvarSlett
 3. Hver enkelt må gjøre som den føler er riktig, og som de rundt som inkluderes av bloggingen føler er riktig. Det er jo det som er så fint med bloggene, vi bestemmer selv hva vi ønsker å vise frem :)

  SvarSlett
 4. Tror det har lett for å skli ut etterhvert. Og alle må kjenne hva som er rett for dem. Selv legger jeg ikke ut bilder av ungene der de kan kjennes lett igjen av andre....

  SvarSlett
 5. Første gang jeg er på bloggen din. Du må "føle deg litt frem". Noen er veldig personlige - men hvis det ikke blir riktig skal du ikke gjøre det :) For meg var det litt vanskelig til å begynne med, men bloggen utvikler seg etterhvert. Lykke til med bloggingen. Jeg har mye gøy her. Hanne

  SvarSlett
 6. Hei, Cecilie! :D
  For en nydelig blogg du har! :D
  For min del så skriver jeg blogg for å informere alle hjemme i Norge om at jeg fortastt lever, så derfor er min blogg cirka BARE personlig. Men jeg synes begge deler er flott. Og Andrea og Maja er utrolig skjønne!!! Og det høres ut som om dere har en helt herlig hverdag sammen!
  Mange klemmer fra Agnete!

  SvarSlett
 7. Hei! Det er et vanskelig spørsmål det der, og det blir jo opp til hver og enkelt. Personlig synes jeg det er så flott å "bli kjent med" hverandre, og det blir man jo ikke hvis man ikke er noe personlig. Min blogg har blitt mer og mer personlig, og selv om jeg har vært litt usikker underveis, er det sånn jeg velger å ha det. Jeg tenker at kanskje man må tenke litt positivt noen ganger, og ikke alltid tro at folk er ute etter å gjøre noe stygt. Håper du finner ut av hva du vil gjøre:) klem

  SvarSlett
 8. Hei, du gjør hva du føler for.
  Ser at mange ikke tar bilder av familiens ansikter slik at de ikke blir igjenkjent. Man kaller ungene for "lillegutt" og "lillepia" så ingen kjenner de igjen. Men bilder fra hjemmet, stedet og omgivelsene er vanskelig å skjule. De som kjenner deg og dine omgivelser vil igjennkjenne de alikevel- og de vil deg vel ikke noe vondt...Tror jeg ville gjort det slik. lykke til. Det er gøy å lese bloggen din og om stedet...Kanskje jeg besøker det en dag!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails