onsdag 22. juli 2009

Jordbærkropp :)


Dette jordbæret skilte seg ut blant alle de andre. Helt unikt. Det liknet en jordbærkropp. Med armer og bein og jeg vet ikke hva. Liknet egentlig ikke på noe. Bare mange jordbær på ett jordbær.
Andrea likte det iallefall - veldig godt. Både å se på og å spise.

Ha en god onsdag!


5 kommentarer:

 1. Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min! Håper det er greit at jeg legger deg til i blogglisten min?

  Skjønner godt at det er pes å måtte bo midt oppi oppussingen, spesielt når det har pågått i 4 år. Og kanskje mest frustrerende når dere nå føler at det ikke er stort nok. Det er litt det vi føler på nå. Når vi kjøpte boligen vår hadde jeg akkurat møtt mannen min og vi hadde ingen planer om å gifte oss eller få barn. Men vips 2 år senere så har vi helt andre behov. Men jeg stortrives med nye prosjekter, så lenge de ikke blir helt uoverkommelige. Derfor leter vi nå etter en enebolig fra 80-tallet (eller nyere), som hovedssakelig trenger overflate behandling (pluss kjøkken og bad) - for det skal vi klare selv.
  Ha en god sommer videre. Nå skal jeg bruke litt tid på å bli kjent med den fine bloggen din. Er det du som har tatt bildet i headingen? Utrolig flott!
  Klem, Christine

  SvarSlett
 2. Stilig!!!
  God onsdag til deg også!!

  SvarSlett
 3. Stilig bær, men nå er det altså spist;), jeg får ordne meg jordbær i hagen til neste år, eller kanskje jeg kan få noen stiklinger i høst..for det savner jeg..og bæren på butikken er både dyr og dårlig. Ha en fin dag videre;)

  SvarSlett
 4. Takk for hilsener alle sammen! Varmer mitt hjerte! :)  Harmonisk lykke: Det er helt i orden at du legger deg til som følger. Koselig!
  Det er meg som har tatt bildet i headeren ja. Bruker stort sett bare mine bilder på bloggen.

  ♥Cecilie♥

  SvarSlett
 5. nei, så artig da!
  Klart det smaker ekstra godt å kunne gnafle av armer på jordbærbamsen :D

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails