lørdag 25. juli 2009

Lillegulls loppefunn


Som dere ser har Andrea fått med seg hjem litt av hvert fra dagens auksjon. En herlig herlig kaffekanne. To små bakeformer. En snekkerkasse. Et tog vi skal male i skjønne farger. Og en klessnor til dukkeklærne (er klar over at det er å bruke fantastien).Tror hun var riktig så fornøyd. Hun elsker som sagt pengeboken sin, og var glad når hun fikk bruke den.
Foruten loppemarked har hun hatt en tøff dag i dag. På vei dit klaget hun over vondt i rompa, jeg trøstet og sa vi snart var framme. Hun hadde sittet på en stein hele veien. Stakkar. Deretter klemte hun hånda i tantes bil. Falt av husken vel hjemme igjen. Tok fingertuppen på middagsgryta, så hun brant seg bittelitt. Og ble skremt av et jagerfly som fløy altfor altfor nærme (til og med mamma ble redd, og lillesøster våknet). Det har vært en slik dag.
Tross en hard dag, har vi hatt en flott dag! Med pappa med oss hele dagen!
7 kommentarer:

 1. Har lagt meg til som følger hos deg!

  Imponerende mange fine loppefunn du har fått tak i de siste dagene! ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Noen dager er bare slik, da skal alt skje, men håper hun fant trøst i alt det kjekke hun fant å kjøpe :-)

  SvarSlett
 3. Så mye fint du fant til henne. kaffekannen var bare super! Toget blir sikkert nydelig med litt maling. Ja noen dager er bare slike - både for stor og liten...som regel blir neste dag bedre- det er min erfaring;)
  Natti natt!

  SvarSlett
 4. Oj, det var mye action på èn dag!! Jaja, virket jo som dere har hatt en fin dag tross alt, tingene fra loppemarked var i hvertfall superskjønne!! :)

  SvarSlett
 5. Heisan,

  har brukt et av de nydelige erteblomstbildene pluss at jeg har lånt noen av de andre bildene dine for å gi de som er innom meg en liten smakebit på den koselige bloggen din :)

  bringebær syltetøy..mmmmmmmm, så godt! deilig å ha i fryseren når bærsesongen er over.

  skjønner veldig godt at lillegullet liker pengeboken sin, den var supersøt :)
  huff og huff, stakkars så uheldige som hun har vært! var vel helt utslitt når leggetiden kom hun da!? det var jammen meg godt at dere fant så fine ting til henne :)

  klemmer,
  Vibeke

  SvarSlett
 6. Hei, hei;)
  Bare innom for å takk for oppskriften på paien;) Og for å si at det ligger noe til deg inne på bloggen min;)
  Ha enherlig søndag!

  SvarSlett
 7. For en flott blogg du har , nå har jeg kost meg både med kakeoppskrifter, "hjemmelagd" kuleis, sittet blandt blomster på håndkjerra, smakt på bringebærsyt,deilig... og ser at vi to har lik sinkbalje.

  Ha en fin søndag.
  Jeg legger meg til som følger

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails