tirsdag 28. juli 2009

Oldemors gamle kyssebærtreDet bugner av kyssebær i oldemors gamle kyssebærtre. Ved siden av stod også et gammelt plommetre, som nesten hadde sluttet å bære frukt. Begge trærne var store. I fjor kuttet vi plommetreet helt ned, og trimmet kyssebærtreet ganske så godt. Slik at sola kom inn i kronen. I år bærer det også mye bær.
Pappa elsker kyssebær. Så planen i morgen er å plukke resten av kyssebærtreet for bær. Før stærene tar dem. For så å overraske ham med en smakfull gave. Andrea får selvsagt æren av å overlevere. Og får skylden for at bestefar får vondt i magen til kvelden. :)


God tirsdagskveld!


6 kommentarer:

 1. Herlige bilder, nå fikk jeg lyst på kirsebær...synes det er utrolig godt jeg..litt surt men det er bare nam, nam:)ha en fin tirdagskveld:)

  SvarSlett
 2. Kyssebær, det navnet har jeg ikke hørt..vi har noen sånne også- men tror det er surkirsebær..og ikke er de modne enda heller;) Stemningsfulle bilder;) Og veldig lekker kopp;)

  SvarSlett
 3. Kan godt være at det er surkirsebær. Men her i gården kalles de bare kyssebær. Jeg har iallefall sagt det siden jeg var lita. :)
  Takk for koselige innlegg. :)

  SvarSlett
 4. Sukk, skulle gjerne hatt noen slike trær jeg ogå, mmm! :)

  SvarSlett
 5. Mmmmm, friste, friste, de ser veldig gode ut.

  Klem Ann.

  SvarSlett
 6. Herlige bilder...bærre lekkert!!!
  Ønsker deg en fin dag:)
  Klem Lotta:)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails