fredag 10. juli 2009

Prosjekt vimpler


Første syprosjekt til hytta er å sy vimpler. Synes det er så søtt med de hengende pastellfargene. Her bruker jeg litt Tilda-stoff og noe annet. Det er år og dag siden jeg har sydd. Mannen kjøpte symaskin til meg på bursdagen for to år siden, men jeg skal ærlig innrømme at det bare er han som har brukt den. Jeg har troen på at klarer jeg bare å tre tråden, skal dette gå bra. Dog litt amatørmessig kanskje. ;)
Når vimplene er ferdig, skal gardiner syes.

Utfordringer på rekke og rad. ;)
Gode råd mottas med takk!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Tusen takk for utrolig hyggelige awarder og for utfordringen. Setter stor pris på det!
    Lekestua blir sikkert kjempeflott med vimplene, ikke bare bare å sy, men men... Det går helt sikkert fint.
    ha ei fin helg!

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails