onsdag 29. juli 2009

Rullesteinlys


Jeg og mannen lekte designere for et fire-fem år siden. Vi boret hull i noen vakre rullestein. For så å sette lys i. Noen tynne, lange, hvite lys. Riktig så dekorativt synes nå jeg. Den ene steinen kan nesten minne om et fyrtårn på en odde. Synes også det er fint med småstein i en glasskrukke, fylt med vann.


4 kommentarer:

 1. Så fine! Flinke designere er dere... Hva brukte dere til å borre i steinene?

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Lekkert det ble;) Skikkelig nordisk stemning over disse lysene;) Koselig å ta naturen inn, jeg har noen glasskrukker so mer fylt med skjell;)
  Ha en fin kveld!

  Og er det ikke fint å kunne lage noe sammen?!

  SvarSlett
 3. å det var sååååå fint synes jeg...og så kreativt tenkt:)disse hadde sikkert kostet en formue i butikken....skikkelig fine var de:)ser så idyllisk ut der dere bor:)Kjenner jeg gleder meg masse til å lese den bloggen din framover:)Så hyggelig å se at du har lagt deg til som følger på min også:)det varmer. Ha en fin kveld dere på Listalandet. Klemmmer fra Monja i øst:)

  SvarSlett
 4. Veldig koselig!! Hadde passet fint her hos meg i sommerhuset (maritim stil)
  Og tusen takk for at du delte ripspaioppskriften.. Knallgod ;o) Klem J.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails