søndag 26. juli 2009

Tuuusen takk!


Jeg er så takknemlig, og litt rørt. Da jeg kom inn på bloggen min i dag, hadde Ralfefarfars paradis en hilsen til meg på bloggen sin. Det var ikke en award. Og ikke to. Men hele tre awarder. Bare til meg!
Hun hadde laget ripspai etter oppskriften jeg delte. Og paien så skikkelig lekker ut. Virkelig flotte! :) Anbefaler den herlige bloggen hennes et besøk! :)


Tusen takk! Satte stor pris på awardene!
Jeg ønsker å sende alle tre awardene videre til en blogg jeg finner veldig inspirerende! Silje sin blogg SILJE-SIN. Blir alltid så glad når jeg kommer inn på denne bloggen. To skjønne barn med to sjarmerende navn og et fantastisk flott hus. Nydelig!


3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye til deg:)Det fortjener du også! Ha en herlig kveld!
  Klem fra
  Lotta:)

  SvarSlett
 2. Så koooselig, lykkelige blogglandia! :D

  SvarSlett
 3. Hei hei;) Det var da så lite;) i dag har jeg laget den engang til, siden den forsvant så fort i går;) Men vi har hatt besøk i dag altså;)
  ha en herlig kveld videre;)
  Og det er rart å tenke på hvem som blogger, jeg vet om en som er nabo til mine foreldre- men jeg kjenner henne ikke fra før av, så jeg har ikke gitt meg til kjenne, og hun er ikke så aktiv på bloggen- men jeg vet at flere av naboene vet om bloggen hennes- mye fordi hun bruker et stedsnavn- som også er etternavnet til noen..og de ble litt oppjaget når de oppdaget dette;) Siden dette ikke er hennes navn-jeg aner ikke om noen vet at jeg blogger..familien vet det jo, men ellers ås har jeg ikke fortalt det til noen;)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails