torsdag 13. august 2009

Blåbærmuffins ♥Vi var på blåbærtur her om dagen. Først ute ved sjøen. Men der var det ikke særlig mye blåbærlyng. Vi nøt turen nær havet. Og prøvde lykken et annet sted senere. Noen hundre meter inne i landet, derimot, fant mamma masse blåbær mens to små jenter satt og sov i bilen. Pappa passet på selvsagt.
Det ble nokkevis av blåbær til noen saftige blåbærmuffins da vi kom hjem. Nybakte fra ovnen koste vi oss med muffins og is. Over en god samtale om dagens blåbærtur og mang et gullkorn fra barnemunn. Kan det bli bedre?
Carpe diem!

7 kommentarer:

 1. Åh, så fristende ut! Og så mangle fine bilder! :D

  SvarSlett
 2. Åh så koselig... Mmmm..sender du over en til meg:)
  Fortsatt god kveld!
  Klem fra Lotta

  SvarSlett
 3. det så jaggu godt ut....elsker blåbær,elsker muffins,og elsker søte barn,og det var jo alt om det i dette innlegget:)herlig:)

  SvarSlett
 4. Det der så fantastisk godt ut her jeg sitter litt små sulten i sofaen. Merket et stort hopp i magen nå... Men, nå er det natten så mat får vente til i morgen.
  Klem

  SvarSlett
 5. Å, så gode de ser ut. Flotte bilder. Og en ytterst sjarmerende bærplukker ;-)
  Jeg har lagt ut en oppskrift med blåbær i dag - i fall du plukker noen desiliter til.
  God helg!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 6. Heia! Ville bare legge inn et lite spor etter meg, og si tusen takk for titten i den nydelige bloggen din! Legger deg til i bloggrollen inne hos meg jeg, håper det er ok!:)

  Og så tar jeg meg den frihet å spørre deg om en ting. Jeg synes sånne vimpel-rekker er så skjønne, og du hadde jo laget en herlig en med masse fine stoffer. Jeg lurer på hva slags "snor" du har brukt for å montere vimpene sammen, altså det vimplene henger fra...

  Ønsker deg en fin fredag!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails