mandag 10. august 2009

Plante ut i krukkerEtter gode råd fra dere gode damer her i blogglandia, har jeg plantet ut pellargoniene mine. Jeg hadde satt dem i vann inne. Men de skulle visst settes ut i jord. Og blomstene skulle av, slik at plantene kan bruke energien på å slå rot heller. Lurt. Og jeg hadde god hjelp av lillegull.
Da blir det spennende å se om de slår rot og gror.

4 kommentarer:

 1. Hei,og takk for hyggelige kommentarer på bloggen min Cecilie..ja idag var det en litt små vemodig dag...men,men det går seg vel til,skal ha henne hjemme på tirsdager og torsdager,det føles godt for mammahjertet.Fine bilder du har lagt ut i dag...som alltid:)Ha en strålende uke..varme bloggklemmer fra monja:)

  SvarSlett
 2. Så kjekt med hjelp da :) Elsker pelargonier, har en del av dem her hjemme.
  Du tar alltid så fine bilder Cecilie, sikker på at du til og med kan få en gråstein til å se fin ut!

  Go'klemmer
  Vibeke

  SvarSlett
 3. De krukkene er så herlige! :D

  SvarSlett
 4. Elsker gamle,slitte leirpotter..og pelargonier har jeg flere av selv,nydelige blomster..får prøve å formere selv nå da,takk for tipset!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails