søndag 16. august 2009

Innekos ♥I går hadde vi innedag. Iallefall på formiddagen. Hele dagen innomhus - da går vi på veggene både jeg og storegull. Men vi koste oss med å tegne, lese bøker, kjeks og melk, litt husarbeid og masse lek. Koselig!


Tegne med pappa


Smøre selv

Fargelegge

Mammas hushjelp


"Maja er frisk!"


I dag har vi vært på "åpen gård". Ikke det at vi savner å besøke en bondegård. For det gjør vi jo hver dag. Men det er koselig å treffe folk og gøy med nye inntrykk for storegull. Hun fikk ridd på hest, hoppet i halmen, spist is og hilst på små og store dyr.

Ha en god uke!


2 kommentarer:

 1. Det høres ut som dere har hatt en delig familiedag :) Koselig!

  takk for flotte nanveforslag :)

  Ønsker deg en fin søndag en en god ukestart! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. hei! :)
  Og takk for fin kommentar på bloggen min. Jeg vet desverre ikke hvilke blogger jeg fant settekassene på! Jeg bare googlet ordet "settekasse", og glemte å notere meg hvor bildene dukket opp. Men skal ta det til etterretning neste gang ;)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails