torsdag 27. august 2009

Minnerik bursdag i GulebuaI går feiret vi svigermor i Gulebua ved Lista fyr. Ei gammel, flott og maritim sjøbod. Inne i bua er det benker og bord som ble kjempeflott dekket av svigerinnene mine og Andrea sitt søskenbarn. Han og Andrea fikk også lekt masse på rullesteinene utforbi.

Jeg hadde laget fiskesuppe. Og kaka var laga av svigermor selv. Dørene ut mot sjøen kan åpnes, men siden vinden stod rett på, måtte vi dessverre ha de lukket. Men uansett var det en minnerik bursdag nær sjøen. Med tarelukt. Og skvulpende bølger mot land.


4 kommentarer:

 1. foe en flott repotasje...
  klem, magny

  SvarSlett
 2. Nei, og nei, for noen fine og steminingsfulle blider, og den fiskesuppen din så fantastisk god ut, er det den du har lagt ut oppskrift på tidligere, og marsipankaka ble jeg jo ikke fristet av i det hele tatt, lekkert pyntet langbord, og nydelig lokale, tenkt å ha noe så fint tilgjenglig, heldiggris;)god helg til deg og dine på den blå halvkule;)klemmer

  SvarSlett
 3. flotte bilder :)

  Mvh Nina
  www.fotoverden.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Tusen tack för fina kommentarer på min blogg...
  Jag blev sittande (alltför) länge med att läsa din blogg igår... Vilken härlig familj du har-så söta flickor du har! Och du är också väldigt duktig på att ta vackra bilder. Me like!
  Ha en underbar vecka.
  Kramar Joy

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails