tirsdag 18. august 2009

Nostalgisk gyngehest


På besøk hos oldemor og oldefar fikk Andrea prøve den nostalgiske gyngehesten som har gått i generasjoner. Den er fra Amerika, og medbrakt da nesen ble vendt mot Norge igjen. Jeg var svært begeistret for denne da jeg var liten - hestejente som jeg er. Og det boblet i magen da jeg fikk se den igjen - har mange gode minner fra denne. Gyngehesten med den stolte nakken og det nydelige uttrykket gynger og hopper på fire fjær. Og Andrea elsket den også!


5 kommentarer:

 1. Så flott gyngehest. Morro med ting som går litt fra generasjon til generasjon...

  SvarSlett
 2. Hei! Hvordan går d med miss norway? (var d ikke det du fikk spm om i bryllupet?). For en utrolig flott blogg du har! Jeg ser det er mye jeg må lære meg! Blir så glad av å se andre som blogger- det er bra!

  SvarSlett
 3. Så flott den var. Ikke rart lillemor likte seg på den ryggen. :o)


  Klem fra Bea

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar i krakk-innlegget mitt:)
  Veldig fin gyngehest!!

  Små tåfiser er noe av det skjønneste som finnes! Rappo er favoritten her i huset om dagen og, og må ikke glemme Kartet, hvor er kartet hvor er kartet hvor er kartet:) hehe..

  Ha en finfin dag:)

  SvarSlett
 5. Gurimalla - det skjønner jeg godt! Jeg er ikke typisk hestejente - men hadde gått over lik (nesten...) for en slik fin gyngehest! ;-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails