lørdag 15. august 2009

Oppdagelser i en barneverden


Jeg ler av meg selv av og til. Mange ting faller nemlig på plass for meg nå som jeg er så mye med mine små. I dag da vi så på Ole Brum og Nasse nøff på Playhouse disney (flott kanal, forresten), gikk det opp for meg hvorfor Ru heter Ru. Mammaen heter - på engelsk - Kanga. Og da heter ungen Roo - for å fullføre ordet. Kangaroo. Derav Kenga. RU. Genialt. Men jeg har ikke skjønt det før nå.

Jeg skjønner også nå hvorfor jeg alltid har blandet det danske flagget med det svenske. Jeg har tenkt på Ida som ble heist opp i flaggstanga av Emil. Hun er kledd i rødt og hvitt. Dermed har jeg trodd at det svenske flagget er rødt og hvitt. Det er feil. Jada, jeg vet det. Jeg må altså tenke på Emil for å vite hvilket flagg som har hvilke farger. Jaddam. Tipp topp!

Forresten er det reven Rappo som er den store favoritten for tiden. "Å, æsj!"3 kommentarer:

  1. He he... Du er bare skjønn Cecilie. :-)

    SvarSlett
  2. Jeg synes Tigergutt er fin, måten han snakker på...hehe

    SvarSlett
  3. He he, man kan lære mye fra barne-tv ja! Emil er en stor hit her i huset, Ferdinand vil helst se den HELE tiden. Og siden vi synes den dubbete norske versjonene er så grusom å høre på, ser vi den på svensk. Så derfor går F rundt og synger sangene på svensk også, Lilla ko, lilla ko, lilla, søta koa... He he, det må vel kunne kalles vranglære;) God helg! klem fra silje.

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails