mandag 3. august 2009

Perfekt patina


Denne skjønne gjenstanden var den øynene mine falt først på forrige loppis. Nydelig liten potte med en rose på. Og porselenet er preget av tidens tann, og har en perfekt patina. (Jeg hadde aldri hørt ordet patina før jeg gjorde min entrè i blogglandia.) Håper det synes på bildene - trykk på bildene for større bilde.
Terakottapottene mine hadde jo denne mye omtalte patinaen fra før av de... Så her i gården er det ikke noe juks. ;)
En dus hengeplante passet fint i denne rosepotten i min glassveranda.


4 kommentarer:

 1. Skjønner godt at denne ble med hjem fra loppis, nyyyyydelig var den!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så flott den var, den hadde blitt med meg hjem også om jeg hadde hatt sjansen, jeg synes stadig du gjør flotte kjøp på loppemarkeder...rett og slett skjønn, og med perfekt patina for blogglandia;) og jeg skal si at paien din har fått ben å gå på også, har sett den i alle fall på to blogger;)Nå planlegger jeg å prøve den med surkirsebær i..det må vel bli bra..nå er mannen min ute og henger opp aliminiumsfolie i kirsebærtrærne, det er ikke bare vi som vil ha godsakene;)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Den var vakker, og sier som de andre over her, du er flink til å finne fine ting og tang på loppemarked....;)ha en strålende kveld. Blogg klem fra monja

  SvarSlett
 4. Åh, herlig, PERFEKT patina... ;)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails