tirsdag 4. august 2009

Plantebord/utekjøkken


Jeg har laget meg et lite plantebord i livdekroa mi. Skråstrek utekjøkken. Tanken er at her kan jeg stå å dille med å plante om og så blomster. Samt å feie vekk moll av bordet av og til og bruke det til et lite utekjøkken. For safting, vaffelkakesteking og slike koselige ting som egner seg bra å gjøre ute. Praktisk å kunne se til lillegullene på utsiden samtidig som sånne ting kan gjøres unna. Godt fornøyd!7 kommentarer:

 1. Hei!
  Syns bloggen din er så koselig,håper
  det er greit at jeg legger meg til
  som følger...;)

  SvarSlett
 2. Så koselig det såg ut;) Har du virkelig laget bordet selv? Wow!!

  SvarSlett
 3. rettelse: Jeg har ikke laget bordet selv, det har farfar gjort. ;)

  SvarSlett
 4. Så flott det var! Nydleig uteplass med flott bord!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Plantebord er flott å ha!
  Og flotte bilder har du (også).

  SvarSlett
 6. Så koselig da..jeg vil ha sånn også..De saftflaskene, hvor har du kjøpt dem? Og er du fornøyd med de...har noe lignenede men er redd korken ikke er tett nok.
  Hilsen Farmendamen som sylter og safter for hardelivet for tiden, plutselig eksploderte det i hagen med modne bær av "nesten" alle slag.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails