fredag 21. august 2009

Stilig barnerom


Dette sjarmerende barnerommet smeltet hjertet mitt. Skal snart pusse opp Majas barnerom, men klarer nok ikke å få det til så stilig. Skjønne farger, skjønne tekstiler og et fint uttrykk senga har. Nydelig!
Bildet er fra countryliving.com, Steven Randazzo.


8 kommentarer:

 1. Åååhh.. ja det var nydelig! Herlige farger og stemningen er bare så harmonisk og ren. Ser vi deler smak om så mangt, her kommer jeg på besøk igjen:) Ha en fin kveld! Heidi [FruFly]

  SvarSlett
 2. Nydelig!
  Herlige duse farger.

  God helg
  Beate

  SvarSlett
 3. sååå fint;)
  Barnerom er jo så gøy.....men her må mor føye lillesøster som har veldig sterke meninger om hva som er pent. Hadde det vært opp til henne hadde alt vært rosa....så vi har inngått enighet og at kun tingene er rosa... og det er ikke til å unngå en stakket stund til.
  Ha en riktig god helg og takk for tittn!

  SvarSlett
 4. Ja, dette var et skjønt barnerom! gøy å la seg inspirere av slike bilder...:) blir spennende med oppussing av jenta di sitt rom da:) god kveld og helg til deg!

  SvarSlett
 5. Ja dette var sart og pent, men regner med du klarer å få ditt eget utrykk, som kanskje er vel så bra....Blir spennende å følge med da!
  Ha en koslig fredagskveld.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Lekkert! Bare 10 dager til vi flytter.Gleder meg til ¨å innrede barnerommene!Kan nesten ikke vente!God helg til deg:)
  Klem fra
  Lott

  SvarSlett
 7. Det var lekkert, skjønner godt du falt for det!

  Ha en fin helg :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 8. Virkelig sjarmerende barnerom,kjempe lekkert.

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails