onsdag 16. september 2009

Du store alpakka...


Nå er det bestemt. Jeg skal starte med alpakka. Ull og oppdrett. Når mannen har fått 170 storfe, kan vel jeg få to alpakka, var argumentet. Og han protesterte faktisk ikke. Min lille flokk skal starte med to drektige hopper; et godt utgangspunkt for en større flokk. Jeg gleder meg enormt til å stifte bekjentskap med disse sjarmerende, bedårende og stilige dyrene!
Bildet er lånt med tillatelse fra hjemmesiden til Knapper Alpakka, som eier disse to skjønningene.

14 kommentarer:

 1. Så spennende!! Jeg holder faktisk på med et skjerf i alpakka- deilig og myk ull! Du er en tøffing som går i gang med dette- wow!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer!
  Alpacaer er fine dyr- hadde jeg bodd på småbruk ville det vært førstevalget.
  Pluss at de jo gir verdens deiligste ull- spørs om ikke en kardemaskin og en rokk burde være med i startpakken :)

  SvarSlett
 3. Lykke til!

  Forelska meg i dei nydelige dyra, når eg var i New Zealand for 10 år siden. Var på et " Stort Dyrskue opplegg". og blei så betatt av disse dyra at eieren la merke til meg.
  Når ho da hørte at eg kom fra Norge, inviterte ho oss heim til gården sin. Dit reiste me en søndag, og blei skikkeligt godt mottatt. Veldigt godt minne.

  Gleder meg til å høre mer om dine alpakkaer etterhvert!
  Dei er jo så søte, så me må jo få se bilder, når du har fått dei.

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 4. Har du allerede fått tak i dyra?? Sepnnende. Jeg har også gått med tanken å starte med alpakka. Men synes det såg vanskelig ut å få tak i dyr. Vi har også sett etter mulighten for Lama. Dessverre er jeg så dårlig på det med å foredle all ulla jeg har fra før... Kunne jo tenkt meg kunsten å lage garnet helt selv fra botn av. Lykke til med alpakka og gleder meg til å høre mer om prosjektet:)

  SvarSlett
 5. Wow, så artig :o) Er storforbruker av alpakkagarn jeg, så her må jeg bare ønske masse lykke til! :o))

  SvarSlett
 6. Så spennende! Det blir artig å følge deg fremover! :-)

  SvarSlett
 7. Så gøy.....likte argumentet ditt;)hehe, skjønner at far i huset ikke kunne si noe annet enn ja da:)spennende...gleder meg til å følge med...ha en fin dag forresten, her står horn til heving, hankjønnet i huset jobber kvedl, så da passer vi på å få en felles lunch før han drar på jobb:)Klemmer

  SvarSlett
 8. Så utrolig stilig. Du er tøff. Blir spennende å følge med på.

  Klem.

  SvarSlett
 9. Næææh, så KULT!!! Hehe, heldige du! Gleder meg til å se bilder av vidundrene! ;)

  SvarSlett
 10. Hei du!
  Vi er selvsagt ikke overrasket over at du har forelsket deg i alpakkaene. Det er fantastiske dyr og vi er solgt selv :-)

  Vi gleder oss til å vise deg hva vi kan selge deg, og å komme ned med dyra til deg etterpå og se gården din :-)

  Sålenge dyrene står i karantenen vår lover vi å sende masse bilder og informasjon!

  Fin blogg, forresten. Må nok holde øye med denne :-)

  SvarSlett
 11. SÅ spennende Cecilie! Jeg strikker KUN med alpakkagarn, finnes ikke noe bedre synes jeg :)

  Go'klemmer

  SvarSlett
 12. Å så gøy! Regner med vi får høre mer om dette etterhvert. Lykke til!

  SvarSlett
 13. Så spennende! De virker veldig sjarmerende, så jeg ønsker deg lykke til:) Ønsker deg en riktig flott helg!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails