tirsdag 29. september 2009

Fra egen hage...


Jeg vet at jeg bruker ordet herlig mye. Men det er et herlig ord. Og det er mye herlig her i verden. Det som er herlig for oss i dag, er at vi kan gå i vår egen grønnsaksåker og dra opp herlige gulrøtter. Herlig snacks fra egen hage. Veldig godt. Med andre ord: herlig!


9 kommentarer:

 1. Sukk, det hørtes herlig ut!! :)

  SvarSlett
 2. Ååhh... så deilig! Får lyst på grønnsakshage jeg nå! Ha en flott ettermiddag! Heidi

  SvarSlett
 3. Og herlige bilder til, fra ei herlig mamma. Såg herlig ut ja !

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg, fra en herlig jente, fra herlige Lista.....;)klemmer fra Monja, som fortsatt er i herlige Praha;)

  SvarSlett
 5. Så deilig. Rett og slett herlig. Dere er heldige.

  Klem.

  SvarSlett
 6. sukk..så idyllisk og skjønt.. gulrøtter fra egen hage drar meg ret tilbake til grønsakshagen til farmor og farfar.. :)
  Så koselig at du liker bloggen min! Jeg fant deg tidlig i dag morges, og la deg til ;)
  Figurene er kjøpt i en bokhandel her i Telemark (skien) de er ganske små, og er ikke i tre.. Faktisk ganske billige..men jeg synes de var så kjempenydelige! Var noe spesielt med de kjolene som folder seg utover :) Det står "Candy Design Norway" under de, og www.candydesign.no

  skal inn å sjekke ut siden :)

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 7. Åhhh, nå vekket du gode barndomsminner hos meg.
  Ingenting er vell som egen dyrka grønnsaker.

  SvarSlett
 8. Herlig bilde ....den gullroten smakte nok nydelig.
  Koselig blogg du har hit kommer jeg tilbake.
  Fortsatt god uke til deg!!
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 9. Så koselig å ta inn gulerøtter fra egen hage, håper jeg også kan det en gang :) God natt :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails