mandag 14. september 2009

Må kontantstøtten få bli..!


I kveld blir det spennende å følge valget. Jeg håper på borgerlig regjering - selv om det kanskje betyr kaos. Min hjertesak personlig er at jeg håper at kontantstøtten forblir - og gjerne at den økes. Så jeg krysser jeg fingrer.
Den nostalgiske dukken er fra et loppemarked.


2 kommentarer:

  1. krysser fingrene jeg også, for et borgelig flertall:o)

    SvarSlett
  2. hei, og god kveld, håper fruen på den blå halvkule har det fint i dag selvom valget ikke ble som du håpet på...:)jeg en lykkelig jente i dag...fikk det jo som jeg ville:)men ser poenget ditt også:)synes egentlig det var litt vanskelig den gangen her,og bestemte meg omtrent i siste liten:)ha en fortsatt fin kveld. klemmer fra Monja

    SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails