torsdag 8. oktober 2009

Glimt fra barnerommet


Tenker jeg skal vise dere detaljer, ting og tang fra storegulls barnerom etter hvert. Denne nostalgiske leken har vært min mors. Fra Amerika. Ørene skal egentlig henge fast på hjulene, slik at hodet går fra side til side når leken dras framover. Men denne, som alle gamle leker, har fått litt medfart opp gjennom årene. Men nydelig er den uansett!


7 kommentarer:

 1. Nydlig gamalt leiketøy ! Litt shabby chic. Håper at noko av det eg har tatt vare på etter mine barn kan bli sjarmerande ein gang i tida.... Nyt denne tida med dine små, tida går sååå fort. Om eit år har eg berre tenåringer eg....

  SvarSlett
 2. Du har blitt ufordret: http://masvaroma.blogspot.com/2009/10/iiik-utfordring.html :)

  SvarSlett
 3. Den var virkelig skjønn..bare såå sjarmerende! også helt fra amerika!
  Blir artig å se hva du ellers har tenkt å vise oss!
  Håper du får en fin dag i morgen;)

  SvarSlett
 4. Den var helt fantastisk søt den leken, falt virkelig for den :)

  SvarSlett
 5. Åh, den der var supersøt!! <3

  SvarSlett
 6. Heisann:)
  Så fin og inspirerende blogg du har!!
  Deg må jeg følge med videre:)

  Hilsen Siv

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails