tirsdag 27. oktober 2009

Høstlandskap


Det er høst over oss. Også i rullestein og på beite. Buskap har flyttet innomhus. Beitene får hvile. Fugler trekker. Naturen går i dvale. Solrike, kalde og stille dager på Lista denne uka. Deilig høstvær!


5 kommentarer:

 1. Så nydlig haustbilde ! Det er så kjekt at me bur i samme land, har samme språk, likevel kan me visa kvarandre så mange forskjellige bilder av samme årstid. Artigt !!
  Veit du kven som kanskje skal til Lista på speider-landsleir til sommaren ?

  SvarSlett
 2. Så herlig høststemning du formidler på et bilde;)nydelig som alltid...gleder meg til du kommer med vinterbilde;)men det ser vel brått likt ut;)er vel ikke alltid så mye snø å spore på lista landet heller....jeg håper,og drømmer om hvit jul,men det spørs vel det, som vanlig kan jeg vel titte ut på en grønn gressplen...sukk. Go natt;)klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. For et flott bilde! Her så det virkelig høstaktig ut ja :) hos meg på østlandet er det kaldt og "gyllent" i dag - nettopp nå når sola er i ferd med å renne over småbyen. Vakkert, vakkert :)

  Ønsker deg en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Herlig bilde! :)

  koselig det var her inne hos deg :)

  ha en superfin dag! :O)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde.min "kjære" drømmer faktisk om å feriere i et fyrtårn!! Innbiller meg at det kan være en ganske så forblåst greie,men han har nå engang en romantisk drøm om det...hihi..
  uansett er det herlig med årstidene vi har,alltid noe å glede seg til og se tilbake på..nattaklem fra indre skoger i østfold;-)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails