torsdag 22. oktober 2009

Rosa oktoberNå i oktober er det Rosa Sløyfe aksjon for 11. gang i Norge. Aksjonen har som mål å øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til videre forsking. Og siden det fremdeles er oktober kommer jeg med et rosa innlegg i kveld.

1 av 11 kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Utsiktene til å bli frisk er gode, to av tre kvinner som får brystkreft blir friske igjen. Men faktum er at det fortsatt er altfor mange som dør.


5 kommentarer:

 1. Så koselige bilder! Jeg her også det kjøkkenhåndkleet fra greengate, digger det mønsteret :)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder.
  Likte spesielt det med smokken jeg da!

  SvarSlett
 3. For et hyggelig og koselig innlegg,og helt klart en viktig aksjon å støtte, jeg har en rosa sløyfe jeg;)tusen takk for hyggelige kommentarer på bloggen min,du blogger jo så mange innelgg at jeg ikke rekker å gi lyd fra meg på alle:)men leser hvert eneste ord, og koser meg med hvert ensete bilde....flink du:)snart er det helg igjen...vi skal på IKEA denne helgen...til glede for mor, og fortvilelse for far, haha....klemmer

  SvarSlett
 4. Hei kjære deg. Så flott innlegg. Ble sjarmert, særlig når jeg så en rosa sutt på ei skjønn jente, var det ikke ei jente?? Ja, flotte ord du kommer med. Støtter deg i alt du sier. Ønsker deg en go helg. STOR KLEM

  SvarSlett
 5. Flott innlegg. Her må me vera obs alle mann...ehhh damer meiner eg. God natt !

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails