torsdag 15. oktober 2009

Tegneglede シDenne tavlen er helt super på barnerommet! En "opp og lek" tavle. Opprinnelig var den som på bildet under teksten, til å henge ting på. Men mamma hadde tenkt lenger, og kjøpte med tegneblokk og en liten hylle for fargestifter da den i sin tid ble kjøpt. Det lå gjemt under barnesenga, og hentet opp til en nå tegneglad jente. Iveren og jubelen stod i taket. Tipp topp!
God torsdagskveld!


5 kommentarer:

 1. Skjønn og lur tavle:-) Og for ein sjarmerande blogg de har, verkeleg det gode liv på landet!

  SvarSlett
 2. Nydelig snuppe, med stor tegneglede ser jeg. Herlig.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. åååå så smart,og lille jenta koser seg nok bra med den tavla..:)nydelige bilder som ALLTID fra deg..kanskje noe sånt jeg burde stelt i stand til min Sofie,for i dag tegnet hun på gulvet, gikk jo greit å vaske bort,mne alikevel...jeg har nok å vaske fra før av, hehe, så greit hvis hun holder seg til papir;)go natt til dere på den blå halv kule ønskes fra monja som bor på emma eline og sofies verden;)klemmer

  SvarSlett
 4. Så artig! Kjempelurt! :-) Jeg tror jeg må kopiere den ideen. :-)
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 5. Smart tavle:)
  Lurer på om jeg må skaffe meg en sånn jeg og, LilleGull får nemlig tegne på veggene i barnehagen og da tror hun selvfølgelig det er ok hjemme også...:S

  Ha en super helg!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails