fredag 9. oktober 2009

Utfordring før sagogrøten...

Jeg er blitt utfordret! Av Anita med denne fine bloggen! Jeg hiver meg uti...

1. Skriv 10 ting som ingen vet om deg.
2. Legg ut ett bilde som er ett av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor.
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.
5. Så utfordrer du fem til.

 • Jeg er svært impulsiv
 • Da jeg var liten ble jeg påkjørt to ganger. Har to arr på venstre kne – ett som følge av sammentreffet med den ene bilen
 • Jeg biter skinnet på innsiden av kinnene mine (akkurat som mamma)
 • Jeg er av den misunnelige typen
 • Da jeg var liten ville jeg helst være gutt
 • Jeg liker oppmerksomhet
 • Jeg spiser det meste og hva jeg vil, og har aldri tenkt på å slanke meg (slik noen kanskje tror siden jeg er passe slank). Elsker søtsaker og sjokolade
 • Jeg er avhengig av Labello gul leppepomade
 • Jeg hater ballonger
 • Bruker ikke pengebok eller veske – har alt i lommene

Dette bildet er et fint minne fra den aller første dagen med Andrea. Tatt noen timer etter fødselen. Jeg synes bare det er helt fantastisk å ha de små liggende slik i froskestilling på brystet - noe av det deiligste med å ha baby!Ett av mine favorittbilder. Vekker gode minner fra en flott hestesommer - før det meste gikk over på baby noen måneder etterpå... :)Dette bildet liker jeg ikke. Ikke det at det er noe galt med bildet. Men liker jo ikke det faktum at jeg står med en pistol i hånda. Men hva gjør man ikke for en god featuresak?


Jeg velger å utfordre de som måtte føle seg kallet! :) For nå står en deilig sagogrøt foran meg. Laget av min kjære mann!

Ha en herlig helg!


6 kommentarer:

 1. Så morsomt å få vite litt mer om deg :) Ha en flott helg! Klem fra Elin

  SvarSlett
 2. morro;)
  Ha en HEEEERLIG helg du også;);)

  SvarSlett
 3. Herlig blogg! :)
  oppdaget deg først nå.. Legger deg til i rollen min, og gleder meg til å følge deg videre :)
  God helg!
  Madeleine

  SvarSlett
 4. Så morsomt å få vite mer om deg! Er helt enig i det med å ha babyen på brystet, det er den beste følelsen i hele verden.. Håper jeg får oppleve den en gang til:) Vi har vært inne på bloggen din tidligere i dag, Ferdinand måtte inn og se på dyra;) God helg! klem fra silje.

  SvarSlett
 5. Påkjørt TO ganger?? Hvor mange ganger ser du deg for når du krysser veien nå da?? :P

  SvarSlett
 6. Det første møtet med sitt eget barn glemmer man ikke, selv om man er litt i ørska;) Å bli påkjørt må ha vært forferdelig-du er tydeligvis en skikkelig tøffing;) Og at du var litt guttejente- det ser jeg faktisk for meg- tøff og uredd;=)
  Håper du har en fin dag;)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails