onsdag 25. november 2009

Julebakst ♥

I dag har vi begynt så smått på julebaksten. Storegull fikk slikke slikkepotten. Pappaen fikk smake deigen. Og lillemor fikk smake ferdige kaker. Min favoritt: cookies med sjokoladebiter. Går som varmt hvetebrød her i hus. Første sort av mange.

Jeg prøver også ut store bilder på bloggen. Jeg har holdt litt igjen, og er litt i tvil på om det passer seg? Hva tror dere?8 kommentarer:

 1. MMM-julebakst er herlig-ihvertfall når man får
  smake på deigen!!
  ...og-jada,store bilder passer seg veldig bra;-)

  SvarSlett
 2. MMM, chocolate chip cookies are great! Din datter minner meg om de søta små jeg jobber med på barnehage...det er en herlig alder når vi går mot et magisk tid av året...kos deg masse med baking og barna!!

  SvarSlett
 3. Å, sjokoladebedekjeks er jo bare den beste julakaken. :D Og krumkaker. Mmmm. Hihi^^

  Men syns det var veldig fint med et sånt stort bilde av storegull. :)

  SvarSlett
 4. Hei, Cecilie!
  Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen din. tenkte plutselig på at jeg måte inn og se... Du har så mange nydelige innlegg:)
  Vi pyntet pepperkakehuset i dag, klarer heller ikke holde oss;)

  Ellers syntes jeg det var godt og lese innlegget ditt om vaksine og svineinfluensa... Vi er en familie blant få av våre bekjente som velger å ikke vaksinere oss, og vi føler vi tar et riktig valg!

  Ønsker deg en fin kveld!
  klem fra Gry

  SvarSlett
 5. Nam... hørtes kjempegodt ut! Så koselig at alle deltar, hver på sin måte!
  ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 6. Hei på deg Cecilie :) så utrolig skjønn header du har laget deg, siden din er så fin..liker den innmari godt:) Julebakst ja...det er det beste med hele julen nesten:)mye godt i kakeverden vet jeg. Synes store bilder gjør seg godt, har lyst på det jeg også,men skjønner ikke hvordan jeg skal gjøre det?????!!!!!!hehe....er ikke helt stø i dataverden jeg altså. Ha en god natt, og for et fint bilde av jenta di....å få slikke på slikkepotten er stas for de små. Husker selv hvordan jeg stod og ventet på det da jeg var liten, og mamma bakte:)klemmer fra Monja

  SvarSlett
 7. Heisann ! Nydelig og julete header du har fått!! Og nam hørtes godt ut med cookies:) Jeg syntes det var veldig fint med stort bilde av lille prinsessa! Ha en fin torsdag:) Klem Linda

  SvarSlett
 8. Sjokolade cookies er en favoritt hos oss også. Skal få prøvd å bakt det i helgen. Synes det var flott med stort bilde av veslejenta med slikkepotten :) Ha en fin dag. Klemmer fra Elin

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails