tirsdag 17. november 2009

Laundry...


Tidligere hadde jeg vaskerom i kjelleren. Da vi pusset opp badet, tok vi rett og slett gangen i første etasje, og utvidet til bad. Trappeoppgangen går nå opp rett fra kjøkkenet. Og jeg fryder meg over ekstra stort bad. Her har jeg også klesvaskinga. Hyller og tørkestativ på veggen fra Ikea. Det er utrolig praktisk å slippe turen ned i kjelleren hver gang en maskin skulle settes på, samt turene opp og ned trappa med klesvasken. Veldig godt fornøyd!


10 kommentarer:

 1. Så utrolig praktisk!
  Du har all grunn til å være fornøyd:)

  SvarSlett
 2. Å det hadde jeg vært å! Drømme bad det der! ha en flott kveld. Klem

  SvarSlett
 3. Såg veldig ryddig og ordentlig ut. Har vaskerom eg... drøymer om storoppussing der !

  SvarSlett
 4. Så praktisk vaskesystem! Det må jo være en fryd å vaske klær der :)
  Ha en fin kveld!
  Madeleine

  SvarSlett
 5. Å det var jo lækkert! Ser ut som det er orden i klærna der;)Herlig! Klem klem

  SvarSlett
 6. Der var det orden! Skal ikke vise fram mitt vaskerom jeg i alle fall... :P

  SvarSlett
 7. Heldige deg. Jeg har enda maskinen i kjelleren (rått og kaldt) og ingen tørkemuligheter...

  Klem.

  SvarSlett
 8. Hei!
  Dere har fått et kanonfint bad! Badet er det neste store prosjektet vårt (etter at kjøkkenet en gang, forhåpentligvis ganske snart blir ferdig)! Vi lurer veldig på om vi også skal ha vaskemaskinen og tørketrommelen (som jeg savner enormt)stående på badet...eller i kjelleren...!! Fint med litt inspirasjon om andres erfaringer! Dere har jo fått til utrolig bra løsning på liten plass! Veldig bra!

  SvarSlett
 9. Wow for et drømmevaskerom, det var inspirasjon til å gjøre noe med mitt der klærne for det meste ligger i hauger på golvet:)

  SvarSlett
 10. *drømme drømme*

  Herregud hvor perfekt man kan få det på ett vaskerom:D Du har jo drømmen min!

  Vårt vaskerom er derimor nede i kjelleren, på betonggulv med klær omtrent OVERALT!!!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails