lørdag 14. november 2009

Strikkeklær...


Jeg elsker strikket tøy. Ull. Masse ull. Og etter hvert blir det nok også noe alpakka. Er jeg på utkikk etter tøy, ender jeg som regel alltid opp med strikket tøy. Særlig strikkekjoler. Slikt tøy har et herlig preg. Som smelter meg i alle fall.

God lørdagskveld!


5 kommentarer:

 1. Helt enig. Strikkeplagg er herlige, for både unger og voksne. Strikker du selv? Jeg strikker noen småplagg, men har ikke strikket genser til meg selv siden jeg gikk på gymnaset. Og da snakker vi tidlig 80-tall, angora og båthals :-)
  Ha ei super helg!

  SvarSlett
 2. Jeg er som Hanne,helt enig,er veldig glad i hjemmestrikka tøy,og kjoler er vel det vakreste;) Kan ikke legge en maske selv,men har en bekjent som har forbarmet seg over ei stakkar som ikke kan strikke (altså meg;) så da peker jeg ut det jeg vil ha,kjøper garn,og får ferdig strikket,nydelig plagg tilbake..elsker slike generøse og hjelpsomme og hyggelige mennesker...slik for også mine barn mulihet til å kle seg i herlig hjemmestrikk;)ønsker deg en fortsatt herlig lørdag..klemmer fra Monja

  SvarSlett
 3. Åh herlig!Jeg må få lært meg å strikke.... Jeg kjøper strikketøy..Dyrt!
  Mye koseligere å lage det selv da;) Klem til deg

  SvarSlett
 4. Eg er så enig !! Du kan tru mi yngste dotter hadde ei tøff tid før ho mor måtte erkjenna at ho ikkje tålte ull.... ho får faktisk eksem !! Strikka ein del i min ungdom men no... Skal gå i gang igjen.No har det jo vore mange rimlige og ok strikkeplagg i salg til ok pris , og endatil ull ! Har fornya meg litt ja !! Sitter her i ullkjole eg !! Fortsatt god lørdagskveld til deg og.

  SvarSlett
 5. Jeg strikker ikke mye selv. Har litt hjemmestrikket, men for å være ærlig blir det meste strikkede tøyet kjøpt... "Jukser" litt.. ;)

  Takk for koselige hilsener!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails