lørdag 19. desember 2009

Fluesopp-kransDen ene vintergrønne busken i hagen trengte å trimmes. Og resultatet ble tre kranser. To på mine doble glassdører, som skiller stue og kjøkken. Og en til ho mor. Noen fluesopp jeg hadde nedi julepynt-eska fikk pryde mine.


8 kommentarer:

 1. Så vakker krans du hadde laget! Flaks at du måtte trimme den busken;) Skikkelig koselig med fluesopp på ;) Ønsker deg en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. Det ble en veldig flott krans,heldig du som bare kan gå i hagen og finne slike fine råvarer!
  God helg!

  SvarSlett
 3. Lekker! Og for et nydelig kjøkken... Alltid moro å kikke her hos deg...
  Klem fra
  Lottis

  SvarSlett
 4. Det enkle er ofte det beste;)
  Kransen var veldig fin!!Nå skal jeg kose meg med innleggene dine under her,har visst ikke fått vært på besøk hos deg på en stund,skjønner jeg:-)

  SvarSlett
 5. Vakker krans, laget av en vakker jente:)helt nydelig....jeg har også en haug med slike fluesopp liggende...så tror jeg må ta meg en skogstur, å finne på noe lurt:)Nå har jeg fikset litt på bloggen min, og begynt med store bilder, synes det ble litt sånn wow...med en gang, men man må vel vende seg litt til det, er jo ikke alle bildene som bør være store heller, men synes det kan være fint av og til, og at ting og tang kommer litt bedre fram:) Sitter og hører på Elin(x.factor) og den nyyyyyydelig sangen hennes, hvordan hun kunne bli stemt ut, er for meg en gåte....men tydeligvis ikke alt man skal bli klok på.....jeg digger henne, og kommer det en cd, er jeg en av, sikkert veldig mange, som skal løpe å få kjøpt meg den:) ha en fin søndag, er jo ikke lenge til det er det nå....klemmer fra Monja, som nok en gang skriver seg bort:)

  SvarSlett
 6. ps...håper du har fått vasket bort melisen:)knis:)

  SvarSlett
 7. Så flink du er til å lage krans da, den ble superfin! :D

  SvarSlett
 8. Oj, for en lekker krans. Mon tro om jeg skal hinte til mannen vedr. vår hekk... takk for inspirasjon :)

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails