fredag 4. desember 2009

KaKeMenNbAkSteN

 

I dag var det meste hvitt. Ikke fordi det har snødd ute. For det har det ikke. Men fordi storesøster har kost seg med å bake kakemenn - og bokstaver. Lillesøster har kun smakt. Den obligatoriske kakemennbaksten er overstått. Tradisjon tro ble den utført sammen med min mamma og bestemor også. Koselig!
Og til slutt... *smake*Ønsker alle som er innom en riktig god helg!
Tusen takk for utrolig mange hyggelige kommentarer i forrige innlegg!


7 kommentarer:

 1. mmm, kakemenn er godt, og koselig med bakedag sammen med nære familiemedlemmer, jeg skal også ha en bakedag sammen med mamma i løpet av den kommende uken..gleder meg til det,skulle ønske jeg kunne hatt med min mormor også,men hun døde dessverre fra oss i 2001,bare 62 år gammel. Jula har i grunn ikke blitt det helt samme etter det,men merker julekosen er tilbake nå etter at jeg fikk barn selv. Men det er ved slike høytider man merker savnet ekstera godt....alikevel,sorgen blir jo mindre og mindre,merkelig nok, og erstattes med gleden over å kunne glede seg over gode minner. HELDIGVIS:)Godt man ikke går rundt og føler den intense sorgen man føler den første tiden,resten av livet...det ville man nok ikke holdt ut,så godt vi mennesker er laget som vi er. Vi kommer oss videre, stort sett. Med tiden til hjelp:)

  Når det gjelder limpistolen,hadde jeg nok benyttet meg av den ja;)hvis ikke dere har store planer om pepperkakehus spising etter jul:) Mulig det er jeg som bare hadde maks uflaks i dag, men det var jaggu ikke lett. Ha en flott helg kjære bloggvenn:)klemmer fra Monja.

  PS Kakemennene, og bokstavene så veldig gode ut.:)

  SvarSlett
 2. oisann, fruen har igjen klart det, og IKKE kunne fatte seg i korthet:)

  SvarSlett
 3. Så hrerlige bilder!
  Barn hender og fingre har alltid fasinert meg..hm..normal??;)
  Normalt eller ei..Det er med vemod jeg ser mine egne barns hender ikke er så lubne lenger..;)
  "Bokstav-stikkerne" dine kunne jeg tenke meg..Hvor har du kjøpt de?
  Fortsatt fin helg ønskes deg;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Bokstavene vet jeg ikke helt hvor å få tak i. Tror jeg fikk de i en velkomstpakke i en bokklubb... :)

  SvarSlett
 5. Så koselig:) Har selv karameller stående å putre i gryta..

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder! Her står to deiger i kjøleskapet, så i morgen blir det kakemenn og flere pepperkaker:) God helg! klem fra silje.

  SvarSlett
 7. Oi,det ser så koselig med baking, tro vi må lage litt pepperkake i dag...ha en strålende helg!! Klem fra Eventyrhus!!

  SvarSlett

Takk for hyggelig hilsen!

Related Posts with Thumbnails